Kas del najesniu grotuvu tai teko zmogui instalinti pioneer DEX-P99RS man visai patiko jo grojimas o funkcinalumas jame siai dienai visai neblogas.
Ta prasme grotuvas manau vertas demesio ir galima su juo dirbti.
Kas del najesniu grotuvu tai teko zmogui instalinti pioneer DEX-P99RS man visai patiko jo grojimas o funkcinalumas jame siai dienai visai neblogas.
Ta prasme grotuvas manau vertas demesio ir galima su juo dirbti.
Taigi čia 2009 metai, ar aš klystu? Pagerėjo garsas pas šią seriją? Šiuolaikinės būtinos funkcijos mano nuomone yra komunikavimas per bluetooth su telefonu, planšete be jokių papildomų priedų. Skaitymas bent vieno nekomercinio losless formato. Kokį formatą skaito šis modelis? Visi kiti DSP tai bereikalingas išmislas, galėtų išmesti ir tokiu būdu atpiginti, bet tai žinoma neįmanoma, nes naudojamos mikroschemos kur viskas integruota![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Sony pagaliau pirmi: http://www.sony.com/electronics/hd-c...etails_default Kiek teko girdėti tai geriausia mikroschema yra ES9018K2M, bet čia panaudojo ES9018S. Tikėkimės taip pat šita bus gera.
Na ir kaip ir reikėjo tikėtis nesveika kaina: http://www.ceoutlook.com/2015/10/13/...es-audio-deck/
PS šitas visas ūkis vėluoja kokius min 3metus.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Gal neveluoja tesiog atėjo laikas pateikti rinkai, kuri buvo brandinama ilgai. Po metu max 2 tokių irenginių bus pas kiekvieną savę gerbiantį gamintoją. Bet vistiek lieka integracijos klausimas jo tiesiogiai neprikergsi prie galiklinės optikos. Tai pavelaves, bet vistiek nedabaigtas.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
pasijungiau zapco z serijos, nieko įpatingo, detalumas vidutinis, muzikalumas irgi šiaip sau, po sedici nelabai kas groja......
Gal nori duosiu lempinį paklausyti? Nuo 12v.
mašinoj reikia labai aiškaus/raiškaus skambesio ant didelio garso kiek suki tiek" tavo" kaip su galinga mašina kiek spaudi tiek "tavo", daug kas sutiks kad cia ir yra kaifas, bet tai pasiekt labai sunku, kai didelis garsas nevargina o teikia malonuma, lempinis bus silpnas jautriu 100db garsiak neturu.
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Jei turi 4v išėjimą tai paklausymui garso tikrai užteks ir su 87db. Man su 90db garsiukais garso tiek, kad atsukus sunku suikalbėti. Jei tau reikia dar daugiau, tada kažkas ne taip. Subas jau atskiras klausimas. Aš jo nenaudoju, bet tikrai nesu prieš.
su subu daugiau efektu gali išgaudyt, as ne apie spl
Last edited by DEIVISC; 2016-01-16 at 09:54 AM.
Kažkada pas Arturas—s vectroj klausiau lempinuko — visai patiko. Ar ne bg20 tada duryse buvo? normaliam klausymui garso kiekis beveik pakankamas buvo — kai gražiai groja norisi suktelt dar.
Last edited by peris; 2016-01-18 at 09:36 AM.
groja kaip iš kibiro
Ne BG20, bet galima sakyti analogas jų. Labai panašūs pagal parametrus. Tada kai klausei stipras dirbo triodu. Dabar pentodu, tai klausosi stipriai dinamiškiau. Skaitau mašinoje tikriausiai pentodas tinkamesnis.
Gal kas klause Audison thesis quatro? kaip jis idomu.
Bookmarks