Tai tada pasakyk koks skirtumas tarp skaitmens pavertimo analogu iš cd disko ir iš HDD? HDD turiu mintyje kompą už kurio stovi išorinis USB DAC. Kurioje vietoje dingsta ta emocija? Mano manymu ji yra tik toje vietoje kol atsidarai dėžutę ir paimi CD diską. Toliau tai principas tas pats. Plius jei groji CD tai labai svarbus momentas pasidaro transportas kas automobilyje yra iš viso misija neįmanoma dėl gabaritų. Na o toliau DAC kurio grojimas viskas priklauso nuo maitinimo , kondų ir mikruškės. Šitie komponentai gali būti naudojami ir mašinoje ir buityje. Realiai tai viskas priklauso nuo to trakto kuris verčia skaitmeną į analogą, o kokiu būdu bus patiekta skaitmena DAC'ui didelės reikšmės neturi. Principas tai toks. Tai čia kalba apie skaitmeninį garsą. Kas liečia vinilą tai jau visiųkai kita kalba. Pats aš namie ir klausau iš kompo(skaitmenins signalas) su išoriniu DAC iš jo analogas į stiprintuvą. Viskas gerai ir su emocijomis ir su viskuo. Ir tai ne vieno mano nuomonė. Na tiesiog gali atvažiuoti jei įdomu ir pats paklausyti. Bet kokiu atveju grįžtant prie plokštelės ji gros geriau ir maloniau už skaitmeninį garsą. Na o Audio Note kodėl taip daro tai manau komercija ir daug dar ezoterikos. Kol bus dauguma taip mąstančių kaip tu tol ir gamins CD grotuvus, nes iš to galima uždirbti. Kai pradės pirkti grtuvus iš HDD tada pradės gaminti tokius. Tiesiog ką perka tą ir gamina. Paprasta. Nežinau, čia tik mano tokia nuomonė. Laikas parodys ar šitos nuomonės šalininkai buvo teisūs.

PS. Mes esame jau seniau ginčijęsi šita tema. Gal prieš kokius metus ir aišku kitoje temoje.