Galiu ir aš psidalinti šiokia tokia patirtimi, tik nežinau kokias galima apie tai daryti išvadas nežinant kokioje sistemoje buvo testuojama ir ar tikrai likę komponentai buvo gerai suderinti. Jeigu buvo klausoma automobilyje, tai tada iš viso daug klausimų kaip ten su akustikos suderinimu. Na mes klausėme automobilyje kuriame sumontuota dviejų juostų akustika. Visi garsiakalbiai Scan-Speak su savo gamybos filtrais ir leidžiama buvo nuo dviejų kanalų stiprintuvo. Automobilis Golf 6. Naudojami šaltiniai buvo:
1. Alpine Tda-7556R Tape&Radio &Ai-Net 6 Disc Cd Changer(seniukas)
2.CDA-178BT CD RECEIVER WITH ADVANCED BLUETOOH (naujas iš dėžutės)
3. Nexus 7 planšetė (2013m) + BB1796 išorinis DAC
Išvados: 1 variantas nustebino teisngu žemu ir priešbosiu. Viso diapozono skambesys gana šiltas, tonalinis teisingas. Man kaip ir norėjosi geresnės bendros kokybės, bet tai gali būti pripratimas prie kitos sistemos. Na žinoma tobulumui ribų nėra, bet buvau nustebintas ir nesitikėjau tokio šiandieninio rezultato iš senuko su AiNet laidu. 2 variantas tiesiog nepatiko. Apačios kažkokios "prilaikytos" ir paryškintas aukštesnis registras. Kažkur ties aukštesniais viduriais ir žemesniais aukštais. Paryškintame diapozone detalumas geras, bet visiškai neteisingas tonalinis balansas iš pačio grotuvo. Susidaro vaizdas, kad "šarmankė" pagaminta naudoti su gamykliniais, nelabai kokybiškais garsiakalbiais ir paryškinta silpniausia gamyklinių aukštų vieta. Man šitas aparatas "nekimba" visiškai. 3variantas užgrojo teisingiauiai. Garsas šiltas, dinamika gera, tonalinis puikus. Pasistengus ir prikišus nagus į DAC galima dar pagerinti bendrą signalo kokybę.
Kaip nekeista automobilyje liko : 1. Alpine Tda-7556R Tape&Radio &Ai-Net 6 Disc Cd Changer su planu ateityje prie jo įdiegti variantą 3.
Last edited by Artūras S; 2015-12-25 at 02:13 PM.
Priežastis: pataisyta garso šaltinio modelio klaida
Bookmarks