O kam tie nauji kai senu galima gauti ir tikrai geru, laiko jau isbandytu. O nauji ka ten pirkt is oro, bandinetis ir greiciausiai nusivilti![]()
O kam tie nauji kai senu galima gauti ir tikrai geru, laiko jau isbandytu. O nauji ka ten pirkt is oro, bandinetis ir greiciausiai nusivilti![]()
Grotuvai seni, manau nelabai verta diskutuoti, galvos skausmas ir šiuolaikinių galimybių nebuvimas.
Stiprintuvai seni - taip, bet reikia nepamiršti apie išdžiūvusius kondikus, bei galimai buvusius remontus, paprastai kokybė nuo to nepagerėja. Atstatymo kaina sudarys nemažą sumą. O jeigu kalbant apie biudžetines sistemas, tai svarbu dar ir gabaritas. Tavo atveju, ar pvz Deivio čia kita kalba. Aš sau dar taip pat esu pasitaupęs vieną dvikanalį Denon, kuris skamba puikiai, nors yra kokių 199* metų ir jau apie 10 metų pas mane guli nenaudojamas![]()
Garsiakalbiai tai čia ko gero apskritai tik nauji, jeigu mastyti blaiviai, arba kažkoks tai kokteilis arba plačiajuosčiai, kas pvz man patinka.
Apskritai nereikia pamiršti, kad yra didelė dalis klausytojų, kuriems reikia gana gerai skambančios sistemos, tačiau jie patys nieko nedarys. Be to, jiems reikia produkto garantijos, sąskaitų faktūrų, nesudarkyto salono, bei nematomos instaliacijos. Beje, tokių yra apie 90% visų besidominčių. Tokiu atveju visa sistema turi būti surinkta tik iš šiuolaikinių elementų.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Kas liečia automobilinę akustiką tai galiu patvirtinti, kad gerai groja focal utopia visi garsiakalbiai, pats naudoju senus 1991m sony xes popierinius, jautrius garsiakalbius (aukštadažnis ribbon tipo xes S2 arba xes H50 praktiškai tas pats aukštadažnis). Automobilyje dažnai naudoju buitinius garsiakalbius kurie mano manymu groja dažnai geriau nei brangūs automobiliniai, bet tokiu atveju dažnai tenka aukoti originalią automobilio išvaizdą, dėl tinkamos instaliacijos.
Focalo utopija klausyti tikrai galima, tik didžiausia bėda viduriai, negražus, bent jau man. Aukšti aštrus jei blogai susiinstaliuoji ar krosas netinkamas, tada ir rėkia ir aštru ir t.t.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Deivi, turėtum pamiršti tokį terminą kaip "aštrūs" aukšti. Tipo garsiakalbiai taip skamba jau iš gamyklos. Jei neteisingai viskas suderinta ir sukomplektuota, tada aukšti būna aštrūs. Aštrumas pasireiškia tuo, kad girdisi rezonansinis dažnis. Rezonansas dažniausiai girdisi dėl to, kad yra išprievartaujamas aukštadažnis paleidžiant jį groti per žemai.Dažniausiai šita problema atsiranda dvijuostėse, nes trijuostėse sujungimas paprastai randasi pakankamai aukštai.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Bookmarks