as nevilnietis :cry: :cry: :cry: :cry:"Artūras-M" rašė čia:
as nevilnietis :cry: :cry: :cry: :cry:"Artūras-M" rašė čia:
Manau dekit jus jam delfinus... negru muzika klauso vyrioks... geriau uz likusius pinigus alaus daug nusiperka... nereikalinga jam ta gera sistema ... jei jis Nakamichi kistu i masina tik tam kad skyle uzkimst... as tyliu.. cia kaip kazkas rase... "Paskambino draugas, nesenai buvo parlekes is vokieciu. Tuomet man reikejo mago i masina, kazkokiu reikalavimu nekeliau... pinigeliai mazdaug apie 250 Lt. zodziu jis sako tokiu pigiu aparatu neturi per daugiausiai .. visi kiti brangesni sony , panasonic isvis kainas nereales laike... Zodziu jis man sako kazkoki lievaka turiu kitaiska.. uz 220 Lt. Na kaip pirmas magas galvoju bus gerai. na emiau ir nusipirkau (p.s. kalba eina apie NAKAMICHI CD35) palikinedauvau nakciai ji as masinoj... galvojau kas toki uroda vogs.. klausiau ji ant elipsiu grojo labai tvarkingai. Zodziu viena pavasari nulekiau i auto paroda.. ten kur automobiliai stovejo su audio sistemom... daug kas buvo sisimete toki pat aparata kaip mano...hmm galvoju ko jie cia tokia sustra sistema klauso su tokiais sh.. nu tai vieno is ju ir klausiu ko jus sita maga isideja ka jis tipo krutas...jie man atsake tipo jo..."
zvengiau perkaites iki... va kaip buna kai pirkejas nezino ka jis perka o pardavejas nezino ka parduoda.. veiksmas vyko pries kokius 5 m.
Nepirkit niekas HI-END auto audio sistemu... DELFINAI VALDO PASAYLI! :-D :lol: :lol: :lol: :lol:![]()
![]()
![]()
Jei sakai kaina nesvarbu tai pirk F1 ir viskas :wink: keitineti tkrai neprireiks :lol: :lol: :lol:"Nxiki lemputės ;)Bl" rašė čia:
Susidesiu sitokia aparatura:"Arunas B" rašė čia:
Magas: Alpine cda9831
Stipriakas: Alpine mrv540
Stipriakas: Alpine mrd500
Komponentai: Alpine spr176a 2 vnt.
Subas: Alpine swr1241d
kokie komentarai ???
Tada geriau:"Nxiki lemputės ;)Bl" rašė čia:
Alpine CDA-9833 arba CDA-9835
Stiprintuvas: Alpine MRV-T420
Stiprintuvas: MRD-M501
Komponentai SPX-177A (viena pora tik priekiui)
Subas gali likti tavo pasirinktas, jeigu bus padaryta teisinga dėžė
Sistemos komponentus galima koreguoti atitinkamai poreikiam, tačiau čia ilga kalba. Jeigu darysi pats, tai linkiu kantrybės ir negailėti pinigų instaliacinėm medžiagom. Golf'ai darosi gana nesunkiai.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Kodel det tik vineus komponentus (priekiui), o galui nereik ?? ar blogai jei ir gale bus ???"Artūras-M" rašė čia:
darysiu ne pats... noriu PROFESIONALios instaliocijaos....
Gal gali labiau pakomentuot savo pasiulyma ? buciau labai dekingas...
Arba gal gali sulygint tai ka as parasiau ir tai ka tu siulai.. na kokie minusai kokie pliusai ??? :wink: ;-)
pagal tai ka pasiule Arturas: bus blogesnis taip vadinamas "erdvinis" garsas, bet bus geresne pati garso kokybe... siaip rinktis tau, bet as sau pasirinkciau varianta be galines akustikos... is kitos puses, jei muzika "diskotekine", visai gerai garsas ir is galo... bet vat cda-9835 manau verta isigyti... ka tik viena isbandem...vertas "grieko"....
sekmes!
Bookmarks