Citata "Arunas B" rašė čia:
Citata "Nxiki lemputės ;)Bl" rašė čia:
http://www.sonicelectronix.com/picturės.php?id=2171

ce jokiu spalveliu ??? apsvietimo ??? hmmm :/

ar ce skaitos geras magas jau ?? nes perku masina (pagaliau, acibodo su tevo opel combo lacxtyt)

tad plz help !!! reik ahujenai (labai ) gero mago !!!!!

o kaip yra su tajs nakamichi ar kaip ten ... ta prasme man jie atrodo tokie paprasti pagaminti del 1 dalyko : kad nevoktu niex !!!!!!! nes paziurejus taj atrodo paprasta radijuska
o ten nej cd text nieko jauciu ... kasko nesiziuri man jis.. bet galvoju pasiimt jy del to kad nepyzdytu masinos niex
kaip sakot ?? aciuuu uz pagelba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaip tu isivaizduoji ta gera maga? Nes žmonės ivairiai sprendzia apie ta geruma. Vieniems svarbu, kad atrodytu geriai ir jau bus geras. Kitiems isvaizda nesvarbi, tik kad grotu gerai, treti ir gozoio, ir grojimo nori. Ketvirti - kad dar ir "navarotu" visokiu būtų, kaip pvz. reguliavimu kuo daugiau.

Jei nori, kad gerai grotu pamirsk ivaizda. Nesakau kad visi gerai grojantys aparatai yra neisvaizdus, bet dažniausiai labai paprasti, jokiais "delfinais" ar kazkuo panasiu nepadabinti :wink:
Man svarbu kad GERAJ GROTU !!! isvaizda px, BET BET BET ---> kaip pvz del tu nakamitshi ar kaip ten jie vadinas ---> ar jie turi pvz nors CD texta ??? ar tik kaip kox "originalus" BMW magas rodo FM dazni i fsio ??? vat man reik INFORMATYVUMO MAGO DISPLEJUJ !!!!!!!!!!!! nu nezinau ar supratott ko as nooriu is mago laukiu atsakyjmo !!!! thnx !!!