Kokia afirma gaminanti CAR-AUDIO yra GERIAUSIA ????
Manau dekit jus jam delfinus... negru muzika klauso vyrioks... geriau uz likusius pinigus alaus daug nusiperka... nereikalinga jam ta gera sistema ... jei jis Nakamichi kistu i masina tik tam kad skyle uzkimst... as tyliu.. cia kaip kazkas rase... "Paskambino draugas, nesenai buvo parlekes is vokieciu. Tuomet man reikejo mago i masina, kazkokiu reikalavimu nekeliau... pinigeliai mazdaug apie 250 Lt. zodziu jis sako tokiu pigiu aparatu neturi per daugiausiai .. visi kiti brangesni sony , panasonic isvis kainas nereales laike... Zodziu jis man sako kazkoki lievaka turiu kitaiska.. uz 220 Lt. Na kaip pirmas magas galvoju bus gerai. na emiau ir nusipirkau (p.s. kalba eina apie NAKAMICHI CD35) palikinedauvau nakciai ji as masinoj... galvojau kas toki uroda vogs.. klausiau ji ant elipsiu grojo labai tvarkingai. Zodziu viena pavasari nulekiau i auto paroda.. ten kur automobiliai stovejo su audio sistemom... daug kas buvo sisimete toki pat aparata kaip mano...hmm galvoju ko jie cia tokia sustra sistema klauso su tokiais sh.. nu tai vieno is ju ir klausiu ko jus sita maga isideja ka jis tipo krutas...jie man atsake tipo jo..."
zvengiau perkaites iki... va kaip buna kai pirkejas nezino ka jis perka o pardavejas nezino ka parduoda.. veiksmas vyko pries kokius 5 m.
Bookmarks