Neturiu laiko as i sita kompa mesti lt klaviatura reikia windows perrasyti pjaunasi kazkas. zodziu neesme.
Tu man siulai pirkt kaloneles pilnas ir issitraukti visa reikiama vidu ir mest i savo deze. tai kur logika kiek deze vien verta, tai permokesiu ir tiek.
nesu as visai nesigaudantis taciau vat idomu kokius garsiakalbius geriau pirkti ir tt. mane domina tie aukstu dazniu atskyrimas i aukstus zemu i zemus , koki stiprintuva geriau pirkti, nors cia pagal garsiakalbius pasiskaiciuosiu.
as pats nelituosiu gi. galu gale nunesiu ir padarys viska man tik klausiu gal koks grafikelis yra ar kas skirtingu budu tie jungimai kokie geriau ir kuo jie skirasi. ziurejau video visokiausius ir t.t radau tos info. tik klausimas kokiu ju yra.
pries 15 metu uzsiiminejau deziu darymu, kazkaip su draugeliu darem gan dideles toosam kaloneles. taciau nesuvokiu kaip as praziopsojau ta momenta kai buvo kalba apie kazkokius krosoverius. ar jis junge kiekviena garsiakalbi ant atskiro stiprintuvo.. zodziu.
MAN REIKIA. PATARIMO KOKIE GARSIAKALBIAI TIKTU MAN. Stoves viskas kambaryje 15kvm
KAIP GERIAU JUOS TVIRTINTI SUKTI AR KLIJUOTI,
BEI KOKIE BUNA JUNGIMAI TU KROSOVERIU. kad atskirti daznius ten kur turi jie eiti.
Ar cia man apsilankyti pas koky elektrika ar koki velnia kuris galetu viska sulituoti.
Bookmarks