Na aš ne pats tuos darbus dariau, kai man reikėjo, ginčytis nenoriu. Tik tie kas darė, taip pat šnekėjo jog gali bet ką padaryti, tik vėliau spjaudėsi, kad ėmėsi to užsakymo Ir ne su lobziku pjovė ir ne su rankine drėle grežė. Firma ko gero tuo metu buvo geriausia Kaune, nelabai kas norėjo iš karto apsiimti
Na ne esmė, technologijos eina į priekį, gal dabar situacija pasikeitus, jeigu esi įsitikinęs sėkme, tai pirmyn. Ir taip, teisybė, aš supratau, kad stiklas planuojamas permatomas.

Dėl sumokėjimo, tai galvok ką nori, bet už 200 EUR ne tik kad garsiakalbiai neišeis, bet ir normalios detalės vien tik filtrui, kad neraustant duoti žmogui paklausyti. Garsiakalbiai atskira daina, reikia ilgai burti ir tikslinti lūkesčius - reikalavimus. Jeigu viską darysi pats, tai gali pradėti planuoti tilpti į 1 KEUR vien tik už garsiakalbius ir komponentus filtram. Bet čia kukliai
Aš dėl to ir paminėjau plačiajuosčius, su visu iš to išplaukiančiu. Na maksimum dvijuostę. Pabandyk įsivaizduoti, kaip stikliniame korpuse pagaminsi dar ~2 litrų kitą stiklinį korpusą viduriams Jeigu pūstum burbulą iš kokių 6 mm, tada būti liuks, sutinku. Na nebent jei korpusas nepermatomas, viduriams galima pagaminti iš medžio

Dabar filtrai - na nupaišysiu, paskaičiuosiu, bet visa tai reiks galutinai suderinti po pilno sumontavimo, pats tikrai nesusiderinsi. Vėl gi - lenkiu link plačiajuosčio, jeigu labai truks aukštų, pasikabinsi stiklinius burbuliukus kaip interjero detalę atskirai. Na sakykim geri 12" plačiajuosčiai gal išeitų už kokius 600 EUR. Čia imu kainą iš lubų maždaug. Apie garsiakalbius galima diskutuoti žinant ko tikiesi iš pačio garso. Dar nepamiršk, kad stikle bus gausybė atspinddžių, juos reiks slopinti kažkokia minkšta medžiaga. Ypač tai aktualu viduriams... Žodžiu jeigu nori tokio rezultato, kurį dar galėtum duoti paklausyti bent šiek tiek apie garso kokybę nusimanančiam žmogui - pvz potencialiam klientui, tai reikia pradėti nuo to, kokio garso tikiesi, toliau biudžeto, nutarti kas svarbiau, ar kokybė ar biudžetas ir tada jau pradėti burti. Šiaip projektas gal ir įdomus. Bet su 200 EUR biudžetu net galvoti nėra nuo ko... sau prie kompo paklausyti už tiek galima kažkokią tai žaliavą įsigyti...