Citata "Garis" rašė čia:
Ir niekur nuo to prasto signalo nedingsi, pas mane ish studijos isheina shvarus signalas, praina keleta aparatu, kompresoriu su minimaliu spaudimu, spaudzhiama tik tam kad kvailas didzhejus nustumes fadery iki galo nevirshytu deviacijos.
Išaiškint jiem reikia ir kad spoksotų į indikatorių įdėmiai O šiaip mano įsitikinimu geriau priverstinis automatinis lygio pareguliavimas, nei kompresija. Jau pačiam kompakte ji panaudota...

Citata "Garis" rašė čia:
Po to siustuve stovi band pass filtras 31.5Hz - 15KHz, dasideda pilot tonas 19KHz ir gaunasi marmalas, ir nuo to niekur nedingsi.
Dar bent iki 16 gali pritemti drąsiai, Pilot tonas nuo to nenukenčia. O kokybė juntamai kyla ir tai jau pilnai pakankama. 15 kHz jaučiamas šioks toks aukštų tupdymas...

Citata "Garis" rašė čia:
Net pvz pachio siustuvo techninese charateristikose parashyta THD 0.1%, SNR 60dB, tai argi chia kokybe?
Dariau ne vieną bandymą - aš praktiškai neskiriu netiesinių iškraipymų mažesnių nei 0.3 %. Tai yra tikrai nepasakysiu ar 0.1% ar 0.3%. Kiek esu skaitęs literatūroj, tai tą patį teigia ir visi audio ekspertai. Praktiškai labai neryškiai jaučiasi skirtumas tarp 1% ir 0.3%....
Be to puikiai prisimenu senų lenkiškų siųstuvų perduodamą kokybę. Nakties metu, grojant iš LP girdėjosi visi adatos krepštelėjimai