Neskubek pirkt, jei tikrai nusiteikes pirkti f1 trijuoste padesim surasti bus pilnas komplektas su krosoveriais. Turim cia vietini veikeja jis ten atranda visko, ryt pakalbesiu su juo. Ebay lietuvis gyvenantis uk pardavineja u dimesionus keturis.
Kas liecia u dimension vs f900 mano supratimu abu yra geri auksto lygio stiprintuvai, taip pasidejus juos viena salia kito ir ziurint tiek is isores tiek i vidurius viskas atrodo vienareiksmiskai f900 naudai bet pradejus klausyti viskas nulinksta link u dimensiono. Lyginom mes juos su Arturu ir ant stalo pasideja su spx 177a garsiakalbiais ir mano masinoj, as su abejais masinoje vazinejausi ne viena savaite. Mano ausim didziausiais skirtumas aukstuose dazniuose jie ore viskas uz garsiakalbiu skrenda ko su f1 nera auksti f1 savo gietoj tolygus viskas gerai bet nera to vau efekto kai tarkim u dimension skambucio garsas pakimba atsiranda erdvej kai tas pats skmabutis su f1 toks kaip blynas skamba is garsiakalbio ir
tiek. Antra tai detales ju daug daugiau ir jos akivizdziai juntamos nereik ten itempus ausis klausyt kad va kazkas galbut atsirado ko nebuvo su f1 tiesiog irgi vau yra erdvej daug visko ir tuo paciu scenos gylis gilesnis. Zemu diapozone irgi detaliu daugiau ir zemas daznis juntamai sodresnis, kaip ir Arturas sake pajungi f1 po udimensiono dingo auksti ir zemi liko viduriai
Bookmarks