Man sita vieta irgi yra idomiausia. Mano 2002 7gen civice aplamai mazai ko yra ta tema, bet padarius dureles, bagazine daugiau izoliavus, visas triuksmas jaucias is priekio. Esu mates gal pora projektu galeriju, kur posparni isklijavo garso izoliacija, bet niekad neregejau, kad kas isimtu priekine panele ir darytu kazka, nors paraso, kad max garso izoliacija deda.
As mastau, kas jei is lauko bituma su folija klijuociau is lauko tame kampe? Is vidaus priejimas jau sudetingesnis, keleivio puseje tik lengvai galiu isimti peciuko komponentus ir kazka suklijuot.
Klijuoti arkas ir po kojomis priekyje, atkėlus kilimus. Panelę išimti daug darbo.
Iš lauko nėra gerai, bus drėgmės šaltinis. Nors BMW, MB dažnai visas priekis iš variklio pusės dengtas...
Nezinau kaip pas civic'a, bet pas s60 didzioji dalis garso is arku (greiciausiai) ateina per dureliu is priekinio sparno susijungima. Tai nelabai tas grindu klijavimas padetu. Nelabai zinau ar apsimoka kisti paralona tarp sparno ir dureliu, nes kaip ir sakot kaupsis dregme. Kitu variantu turbut nera?
Bookmarks