JL Audio subai kiek pamenu labai puikiai dirba ir uždarose dėžėse, nebūtinai vargti su bandpass. O norint galima elementariai pasiskaičiuoti, www.linearteam.org gana tiksliai tai daro.
Kas link stiprintuvo pajungimo, vis tik pasiieškočiau kas padarytų linijinį išėjimą, su šių dienų galimybėmis tai gana nesudėtinga...
Pasiskaitinejau foruma ir atradau, jog i b6 telpa 20tukai i prieki, o tai reiskia jog ir pas mane jie turi lyst. Tad gal geresnis variantas butu daryt galingesni prieki ir gal butu pakankamai man to zemo. Neteko girdeti, kaip groja ir ka gali 20tukai, tad nzn ko ir tiketis. Kadangi man esamu BLAM komponentu grojimas lb patinka, nors ir pigiausia serija, tad gal pabandyciau ikist taipogi BLAM 20tukus dvijuoste. BLAM relax 200rs. O kas del stiprintuvo, tai yra variantas ESX Qm four . Ten jau gali butu ir su laidais ( plug and play) su high level input. Magas tai yra originalus RNS310 . Daigtai nera aukstos klases, bet zmones apie juos kalba teigiamai. O ir kisenes nedraskys. Plus visko pajungimas butu lb paprastas.
Bookmarks