aciu uz atsakymus
sveiki. neseniai parsisiunciau is usa nauja cda 9847. butu viskas gerai, jeigu laikytu sound setupo nustatymus, nes kiekviena karta reguliuot po itampos atjungimo visai neidomu. gal kas zinot kur ir kas kaune ir aplink gali shita problema ishsprest ?
aciu uz atsakymus
Itariu, kad niekas nedaro, o gal net ir neimanoma padaryt...
Galima kiek as zinau padaryt,ir manau daro.Prasuk per kokia instaliariu kontora ir pasiteirauk.
pas mane lygiai tas pats ir nesuprantu kame problemos.
Alpine 7872RB nelaiko atminties, bet tik dviem atvejais: kai uzvedineji masina ijunges maga, tada viskas nusimusa ir kai nuimi snukeli...
GAlvociau kad kazkas su atminties laikymu negerai, bet kad kai isungi maga ir po kurio laiko vel ijungi - visi istatymai islieka... ir jej vesdamas isjungi, o po to ijungi - wiskas lieka nepakite...
what da fuck? :/
čia pas tave jau kažkas ne to, gal vedant mašiną ten automatiškai atsijungia maitinimas? Prasivesk atskira pliusa ir bus okO atjungus maitinimą ir pas mane nusimuša
![]()
taigi viskas normaliai...alpines nelaiko atminties, o jei nera atskiro pliuso isvesto tai kas karta isjungus /ijungus degima, reikia nustatineti...jei mago o su atskiru pliusu, teks tik isemus/idejus grotuva nustatineti![]()
Gal kam pravers nors ir sena tema. Mano patirtis su 9855 ir atminties nelaikymu buvo tokia:kiaulpienius link=topic=2563.msg25888#msg25888 date=1128698143 rašė čia:
Kaune pas viena gera meistra nuvaziuoju ir sakau: padaryk kad atminti laikytu (buvau girdejas kad ideda batereika) jis man sako 100lt as jo didelei nuostabai sakau gerai ir einu nest mago. Taciau jis sako nedarysiu. Sakau kodel? Sako todel kad negaliu duot garantijos kad po puses ar metu nenusprogs tau procas mago todel kad batereika su laiku ses ir kai jos itampa nukris procui nebus paduodama reikalinga itampa ko pasekoje gali jis supjaut gryba ir nusprogti.
Moralas tame kad gerai jog yra zmoniu kurie ziuri ne vien i pinigus ir tame kad padaryti galima bet ar verta ?
Bookmarks