JVC KD-SX909R ar Pioneer DEH-P835R
turiu šiuos abu magus ir nežinau kurį pasilikti sau kurį parduotiką galite pakomentuoti? beje kiek įvertintumėt tokius žaislus???
JVC KD-SX909R ar Pioneer DEH-P835R
turiu šiuos abu magus ir nežinau kurį pasilikti sau kurį parduotiką galite pakomentuoti? beje kiek įvertintumėt tokius žaislus???
ką gero apie juos galėtumėt papasakot? nes aš šian klausiaus abiejų ir nelabai išsirenku :-)
nu gal uzteks spamint i visas temas??? :evil: :dauzau:
Kaip tu įsivaizduoji į visas??? 2-3temos yra visos??? :lol:"Egix" rašė čia:
Itariu geriau pioneeer
Faktas neblynas :wink:"MidaX" rašė čia:
O ką verti tokie daiktai???
Taip pat pas mane ant pioneer display mygtukas įspaustas, nu truputį girtas draugelis trinktelėjo, kiek kainuotų šitą sutvarkyt nes mygtuką kaip ir ištraukiu, bet vis vien nepasispaudžia kažko
Beje kelintų metų ir ką gero apie juos galit papasakot?? apie Pioneer tai girdėjau kad kokių 1999metų o dėl JVC tai net neįsivaizduoju
"VaiduchiS" rašė čia:
pioneer 835 tikrai yra 98m.
Senin numire lavonai, su isdziuvusiais kondais su parejusiais mechanizmais.. visiskai neverti demesio..
Nuo kada suplyse batai yra geriau uz naujus? :roll: :shock:
Jeigu seni buvo kokybiški ir brangūs, tai geriau už naujus ne visai kokybiškus ir iš Maximos"eXtreme" rašė čia:
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
labai ydomu koks geras aparatas naujas iseis uz tokius pat pinigus.
Joks. Šiaip bet kuriuo atveju JVC yra gaidys. Šie aparatai groja gražiai, tačiau muilinai. Ir jie patinka muilino garso gerbėjams, kurie aiškina kad pavargo nuo normalaus muzikos skambesio. Dinamikos, gyvasties nei vienas JVC neturi padorios. Tas pats galioja ir Nakamichi išskyrus 700. Nors ir pastarasis muiluotas, tik putos labai smarkiai nekyla. O garsas turi panašėti į tokį, kuris yra girdimas realioj aplinkoj sėdint salėj, bet ne koridoriuj ar kitam pastate"mariokas" rašė čia:
O paminėtas pioneer groja (grojo) gerai. Tai geras aparatas.
Beje, nepamirškit, kad kiekvienas gamintojas orentuojasi į atitinkamus klausytojus rinkoj.
"Artūras-M" rašė čia:
:smt040 :smt040 :smt040 taip ir maniau apie jvc
Na čia tik mano nuomonė, yra kas norėtų mane sušaudyti už tokius žodžius :rock:"mariokas" rašė čia:
Hmm ar man pasirode ar jusu divizas yra priestaraut.. turbut jau nebera neivieno brando kuris nebutu GAIDYS?
Beja geriau jau batai nauji is Maximos.. ne is senu brangiu like tik suplyse raistukai :lol: aisku kaip kam..
na jvc nera jau visiskas shJame tik jautėsi vidutinių dažnių trūkumas, o Pioneer, nu man jis lyg ir geriau skamba, regis jį ir pasiliksiu
Tik va radiją tai JVC kokius 10kartų geriau gaudė
![]()
dar vienas klausimėlis? kuo skiriasi JVC sx ir sh???
negali moderatoriai istrinti ta tema, kad beleko nerasytu, tam google yra...
Bookmarks