o pabandyk tuos komponentus nuo stipriaus pasijungt, negi nebus geriau, netikiu
gaidžiai tie pionieriai,pabandyk pries pirkdamas ir bus aishku
Kokios galios stiprintuvo man reiktu norint uzmaitinti Pioneer TS-W305C suba 400W RMS 800W Max? Ar uztektu pvz 2x120W RMS stiprintuvo (240 RMS sutiltavus),ar reiktu galingesnio? Nes mano magas Alpine cda 7873r,kuriame yra 27W rms "pleso" 80W RMS Wibe komponentus,tai ar nebus ta pati situacija su subais? Nusipirksiu brangesni 400W RMS stipreka,ir nesuksiu daugiau nei ant puses garso,nes nelaikys subas? :roll:
o pabandyk tuos komponentus nuo stipriaus pasijungt, negi nebus geriau, netikiu
gaidžiai tie pionieriai,pabandyk pries pirkdamas ir bus aishku
Tu skaitei ko as klausiau,ar tik siaip paimprovizuoi norejai?"atvortke" rašė čia:
Tavo 27 W is mago su daug iskraipimu, todel ir plerpia tavo komponentai. o tam subui to stipro per akis ir akinius.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Vo cia suprantu... aciu uz ats :wink:"muzotonas" rašė čia:
:lol: Su tais gaidziais ispaude 180db ir kodel jie tada gaidziai ?"atvortke" rašė čia:
Tai kad tie kur 180db pripute, net negulejo prie situ"Aivaras" rašė čia:
![]()
levas sitas subas?"MidaX" rašė čia:
kodel?
pabandykit i forumo paieska ivest zodi " gaidys"
tuoj mazai brendu liks :shock: ?!, ka ? , jei ne A...., jei ne A....., tai ....
biski kerosino :evil:
Blet jus debilai kaikurie... klausi normaliai,tai suda malat... reikia tokiuose forumuose facekontrola daryt... auto-tuning.lt ir cia... susirenka gaidziu kompanija... kai kuriem isvis po 16 metu,nieko neraukia,tik kad parasyt... :x Kiek skaiciau foruma,tai gal 5 normaliai atsakinejancius zmones maciau :lol: :lol: :lol:"algiosa" rašė čia:
Stirniuk, ne tau taikiau, kaip tik atvirksciai...
"algiosa" rašė čia:
ops:
SVEIKAS PASIIMK JBL GTS-600 IR TIKRAI NETRUKS ELEKTROS JU LIETUVOI NEDAUK ,BET RAST EINA VIENA MACIAU VILNIAUI PARDAVINEJO DAR VIENAS YRA KAUNE AUTO TURGUI IR KAINA TIK APIE 600LT TURESI IR DZIAUKSIESI"Stirniukas" rašė čia:
CIA MANO NUOMONE PASIZIUREK NETE KA JIS GALI IR SUPRASI APIE KA AS KALBU
Bookmarks