Aš tau! :smt018 Joda turi vieną galvą, jis ne slibinas, todėl kreiptis reikia "TU"!
Kad patys darosi, kad tu pats daraisi tik VALIO! Kad mažiau klaidų darytum, tam ir lendu, kaip uodas, nes klaidingu keliu pasukus, sunku į teisingą sugryžti. Pats tai patyriau, tik gan greitai pagijau.
Jei išgirstum kada tikrai gerai, teisingau grojančią sistemą, užburtų bet kokia Muzika ir to jau nepamirštum niekada. Ir nesvarbu, kokią pats klausaisi. Buvo atvejų, kai 14-metis išeidavo iš mano namų atidarytų stalčiumi, supratęs, kad ir be techno yra kažkas kita, jam nelabai suvokiama, bet laaabai gražaus.
Jei aš nebūčiau klausęs kuo įvairiausių stilių ir tik įvairių atskirų garsų, gal net ir nebūčiau padaręs... jau kažko, ne tai, kad tokio lygio komplekto. Ir nebūčiau paskyręs visų (gan nemažų) 10 metų pajamų. Ir dabar paklausau, pašefuoju vieną naktinį klubą.
Ir nėra iš tikro jau labai negerai tas kompas, kaip signalo šaltinis. Tiesiog nereikėtų vien tuo apsiriboti. Juk norisi prikelti apmirusią tikro garso įdėja-analoginį garsą. Todėl aš ir loju. Kam tada forumas vadinasi GERO GARSO MĖGĖJŲ. Jei tik CD, tai turėtų vaintis BELE, KAD TIK GARSO MĖGĖJŲ forumu. Na bet manau reikalai pasitaisys.
Bookmarks