Pasakysiu atvirai ir ziauriai - NEDUOK TU DIEVE... jau geriau Ivolga...
p.s. cia mano nuomone. jei manote kitaip-jusu reikalas.
Noreciau suzinoti jusu nuomone apie Hertz produkcija. Klausiu, nes esu girdejas winas kitam priestaringu pasisakymu.
Pasakysiu atvirai ir ziauriai - NEDUOK TU DIEVE... jau geriau Ivolga...
p.s. cia mano nuomone. jei manote kitaip-jusu reikalas.
al nesmerk tajp HERTZ... turejau kaskada isikales pore elipsiu ir suba.. ale neblogaj plaucius muse![]()
na noriu pasakyti kad tikraj grazej grojo
ce tas buvo pries kokius 3-4 metus... o dabar net nzn
gal pradejo stampofkes kitajcaj leistpas mane taj original made in germany buva
taj zinok p.x. visaj![]()
:roll:
Manau kalba ne apie elipses ir tuo labiau ne apie plauciu musima :wink:"Nxiki lemputės ;)Bl" rašė čia:
Jai neklystu HERTZ yra Italu firmos gaminys ne Vokieciu[/quote]
Na man taip pat atrodo, kad italu. Susidare man toks yspdis, kad ju kainos ispustos.
:-D Kai tik atsirado lietuvoj nei kaina buvo išpūsta ir pagaminimo kokybė buvo normali ,o svarbiausia galėdavai ir gali susikomplektuot kaip nori -nori imi brangiausius aukštus ,nori pigiausius,nori porą midbass,nori dvi poras. Dėl grojimo tai čia kaip kam -vieniem kala,kitiem trūkst muzikalumo. Ir ilgą laiką visi grūdo į mašinas ir grojo,pats nevienq mašiną užtaisiau jais(HZ) . Dabar kaina nebekonkurencinga -pagal kainą ir kokybę su grojimu.
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Hmmm, na as sakau kaj pirkau pries 3-4 metus taj buvo MADE IN GERMANY !!!!!!!!!! 100%"Aiwaras" rašė čia:
tada matyt dar germanija buvo italijos kolonija :-D
kodel nekonkurencinga? kokie konkurentai tada? manau hertz kaip viena is pigesniu instaliaciju yra visai nebloga
subjektyvi nuomone ;-)
Yra ir brangiu herzu, kurie tikrai nera blogi.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
gal kartais zinot kokia hertzu klase geriausia?
Geriausia HZ klase yra "MILLE"
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Man toks waizdas, kad jie wisi brangus."muzotonas" rašė čia:
Bookmarks