www.kaptionaudio.com :roll:
aciuks :wink:
www.kaptionaudio.com :roll:
aciuks :wink:
Muzika tai garsai ir virpesiai
tikiuosi sitas nelabai gig shed:roll:
nes kaiptais isigyt isejo
kap1.2 modeliux
1.2f
working voltage 24V
sugest voltaga 30V
(nors nete kitaip raso 20 ir 24V)
E.S.R. 0.0013ohm@120hz/25C
capacitance tolerance +-10%
laukiu komentaru sito aparatciuko :lol:
thenks
siaip man patiko kondensatorius, cia ta keturkampa ,ar ne o firma suzinojau is taves
man tai atrodo,kad keturkampus kondensatorius su savo firmos pavadinimu turi labai daug firmų,o išvaizda(apart pavadinimo ir labai smulkių skyrtumų) identiška..."2SB554" rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
niu man tai dzin ta firma , isvaizda idomu ar duos jis efekta jei viska normaliai padarysiu![]()
pagal kaina visiskas slamstas neturetu but? :?
http://www.kawarthatv.com/caraudio.html
Taip stiprintuvų kainos aukštos."ivas" rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
jei gerai padarysi tikrai gros ir gerai"Gincė" rašė čia:
niu reik sulaukt stipraus ir bus galima zaistnes dabar nelabai verta 4kanalis alpine(4*30arbe 4*50rms berots) 2 kanalai komponentam,2sutiltinti bosui (alum 12Q )
cia alpina stiprekas is senesniu modeliuku ar naujas nes turiu ir as kazkur keturiu kanalu senesni modeli tai graziai koaksalus groja, bet pas mane boso jis nejudina"ivas" rašė čia:
jo tas senesnis is v12 serijos"2SB554" rašė čia:
mrv f307,o bosa jus judina laikinai,kol zaisliuka gausiu :wink:
Sveikas,
bent paziurejus i Kaptionaudio stiprius tai man jei labai panasus i Ipact (ar kazkaip panasiai-tiksliai nepamenu) firmos stiprius. Berods turetu buti neblogi.
L.
Linartas - 8 685 69684
jauciu prie alpinos stipro nelabai dar apsimoka det ta kondika? efekto vistiek nelabai bus :?
O tai Alpinos stiprai elektros nevalgo? Įdomiai čia :roll:"ivas" rašė čia:
Žinome apsimoka deti :!:
Su Alpinos stipriakais reiskia galima klausytis muzikos kiek tik nori variklio neuzvedus :-D :smt023"ivas" rašė čia:
as abejoju ar pajusiu koki skirtuma?ops:
bet jei sakot verta ,tai gal kadu reik prisiruost ir isidet![]()
Bookmarks