Del Regos galiu pasakyt kad senas teiginys pasitvirtina ,, geriausia Rega jungti su Rega... Jei renkies Rega tada gereusia viskas tegu bus regos.
Kas del Rega Mira stiprintuvo tikrai nepatariu imt,, nes ji lenkia Regia Brio o ir pigiau kainuoja, taigi Rega Mira nera geras pasirinkimas, Tada geriau jau Rega Brio uz 1700 lt. I mira prikiso gamintojai per daug visko ir tas garsui nepadejo.
Kasdel Regos koloneliu tai esu klauses turbut visas kuriomis dabar prekaiujama lietuvoje, Rega Jura, R3, R5, Naos.. As norejau kazka issirinkti is regos nes man labai patinka dizainas ju koloneliu, tai didzeusias pliusas regos... Deja skambesys nera joks ipatingas.... Jura dar nieko buvo tokios,,, taciau R3 ir R5 ... atrodo puikiai bet groja ne kaip,, Naosas taip pat ne daug kuo skiriasi.... Aisku tas mano pasakymas ggroja ne kaip yra teisingas tik tuo atweju jei ziuresim su kuo lyginsim mezs jas... aisku groja geriau uz magnatus ar kokius tannoy fusionus...
beje del regos grotuvo tai nezinau.... tik zinau kad jie nenori skaityti daznai verbatimu cd
Bookmarks