Citata "Regimantas" rašė čia:

Pas mane priekyje dabar DLS R6A ( 80W ) komponentai, o gale DLS 962
( 80W RMS, 120W MAX )elipses. Kol kas stiprintuvo neturiu, tai mastau koki pirkti Nzn geresnis stiprintuvas parduotuveje >1000, o as tokiais pinigais kol kas metytis nenoriu, man jau vien koloneles ~1500 kainavo.
Headunitas pas mane Pioneer DEH-7000R, galvoju ir ji keisti. Tai va ka galetumet patart turint toki koloneliu komplekta, norisi pasidaryti kazka gero, bet biesina ilgas taupymas Tiesa, as pagrinde klausau rock ir siaip instrumentine muzika ( praktiskai jokios elektronikos ir bumchiku ), tai dar vienas klausimas iskyla, ar man verta detis suba. Buciau labai dekingas jei galetumet ka nors patart
Sveikas,
jei del muzikos klausimo... ir del subo... butinai suba reiketu detis... nors kai gale elipses... tai nezinau ar ten jau beprotiskai graziai viskas bus sukonfiguruota, bet bandyti tikrai verta. Dabar del stiprintuvo. Kiek as zinau yra visai neblogu uz padoria kaina AXTONU yra CLARION ir patikek iki 1000Lt 4 kanalu visai neblogu. Yra Phoenix Gold bet pigesne serija nepasizymi ispudingu skambejimu paprastai muzikai. Daugiau jie tiktu prie sudpopsio O del sony su tokios muzikos klausymu... tikrai vertetu pagalvoti... bet cia vel... SKONIO REIKALAS