Citata "furious" rašė čia:
niekaip nesuprantu tokiu žmonių, kaip tamsta. negi taip sunku paimti ir per google pasieskoti? meta kruvas nuorodu...
meta kainas, kas ka parduoda ir pan.... bet vat ar groja tokie dalykai ar ne. tai vat, is tos google jokios naudos sio atveju! man rupi zmoniu nuomone o ne kur galiu nusipirk! kad ir ka ten prirasytu, galia, grojima ir pan..... kokia nauda is google kad kai ismeta simtus nuorodu o tuose nuorodose vien skirtinga informacija?! nera prasmes tuo tiket..... ar gal man koki vidurki surast, sudet kas ka raso ir padalit is tiek pat? tada butu tikslu, man zmoniu nuomone rupi! gal kas is lietuviu turi, bande kaip groja, gal ka nusimano, ar susidure ira! ar verti tokie dalykai ar ne, gal man truksta kokiu geru kaloneliu, tada gerai gros. jai internete yra nuoroda tai dar nereiskia kad tai geras dalykas!

o del grotuvo tai isvis nieko nerandu.

ir kitas klausimas tau furious tai kokio velnio cia rasai ir pan... jai galima nuait i GOOGLE ir pasiskaityt? ar ne tiesa? nieko asmenisko tik nereik taip rasyt! kokia sio forumo tikslas tada? juk ira google!