niekaip nesuprantu tokiu zmoniu, kaip tamsta. negi taip sunku paimti ir per google pasieskoti? meta kruvas nuorodu...
Sveiki,
turiu tokius dalykelius, zinau apie juos tik tiek, kad uz juos buvo sumoketi nezmoniski pinigai (kokia pries 3m.) , ypac uz cd grotuva apie kuri nieko nezinau.......
Stiprintuvas
LUXMAN M-120A
Ekvalaizeris
LUXMAN G-120A
Pradinis striprintuvas
LUXMAN C-120A
CD grotuvas
DBX DX 900
apie cd grotuva visiskai nieko nezinau, zinau kad kaskur moketa apie 5000lt buvo, kad profesonalus daigtas ir tiek.....
tai jai galite kas padet, prasau nesivarzykite, rasykite viska ka zinote, isanksto dekoju.
niekaip nesuprantu tokiu zmoniu, kaip tamsta. negi taip sunku paimti ir per google pasieskoti? meta kruvas nuorodu...
meta kainas, kas ka parduoda ir pan.... bet vat ar groja tokie dalykai ar ne. tai vat, is tos google jokios naudos sio atveju! man rupi zmoniu nuomone o ne kur galiu nusipirk! kad ir ka ten prirasytu, galia, grojima ir pan..... kokia nauda is google kad kai ismeta simtus nuorodu o tuose nuorodose vien skirtinga informacija?! nera prasmes tuo tiket..... ar gal man koki vidurki surast, sudet kas ka raso ir padalit is tiek pat? tada butu tikslu, man zmoniu nuomone rupi! gal kas is lietuviu turi, bande kaip groja, gal ka nusimano, ar susidure ira! ar verti tokie dalykai ar ne, gal man truksta kokiu geru kaloneliu, tada gerai gros. jai internete yra nuoroda tai dar nereiskia kad tai geras dalykas!"furious" rašė čia:
o del grotuvo tai isvis nieko nerandu.
ir kitas klausimas tau furious tai kokio velnio cia rasai ir pan... jai galima nuait i GOOGLE ir pasiskaityt? ar ne tiesa? nieko asmenisko tik nereik taip rasyt! kokia sio forumo tikslas tada? juk ira google!
na tarkim zmoniu nuomone googleje nera mums svarbi.... laukiam forumieciu nuomoniu
ne hi endai, bet jau arciau ju. Teko Kaune, tokioj parduotuvej " Jazzas " paklausyti. Visai atrodo verti demesio. O kas labiausiai patraukia aki, tai kaina... deveta, nebloga gali gauti iki 500 Lt."Vytis" rašė čia:
o del grotuvo tai nzn net, ten kaskos ziaurus, bet gan paprastas aparatas, nu kaip kiti grotuvai, turi visas funkcijas ir pan.... ira digital aut ligtais. ir fsio... pultelis turi daugiau knopkiu nei teliko ir dvd kartu sudejus google tai nieko nerandu, ir firma idomi DBX..... dx 900 tai klase o firma tokia pirma karta girdejau, bet juk jai slamstas butu tai nekainuotu tokiu pinigu.... zinau kad dezes viduja tai tiek shemu kad ragas! nu krc, ziauru...... pirma toki grotuva mates ir tiek...... bet vat idomu butu suzinot ka daugiau..... jaucu turiu gera sistemele, tik ka galeciau prie ju pajunkty, T.Y. kokias kaloneles pagaminti? gal kas pasiulitu ka? tas stiprekas ir idomus ten yra 2 isejimai po 4 omh (sterio) ir 2 isejimai po 8 omh (bei yra bridzas 8omh jo nenaudoju ), gali dirbt 4omh arba 8 omh ar abu kartu tai gal padarius dvi kalonkes 4omh vidutiniams ir aukstiems ir dvi kalonelias bosiukams prijungus prie 8omh...... tas stiprius , turi lygtais 120w bridzu 300W tatciau buvo karta balius pajungiau du s90 4omh ir du s90 8omh pylem kelis vakarus, stiprui nieko o kas keisciausia kad viso garso nesukau, nes esai aina velniop!....... tai kas galetu ka pasiuliti? o gal vertetu nupirk s90 ir restauruot? bet manau brangiai gautusi, pirma juos nupirkt antra restauruot.... prasau patarkit.... jai gamint tas kalonelias tai galima butu aukoti iki 2000lt bosam ir iki 1500lt vidutiniams su aukstais, arba atvirksciai, aisku pirma daryciau vidutinius su aukstais, nes pinigeliu nelabai uzteks....... tikiuosi neatsibodo skaityt.... :-D
issitraukiau ta grotuva is rusio ant jo yra parasyta:
Quadruple Oversampling Digital Filter
ir
16-bit D/A Converter
ka tai reiskia? ops:
Man atrodo tau butu geriausia nusipirkti koncertines koloneles, jos labiausiai patenkintu tavo poreikius.
Bookmarks