Na manau už tokią sumą be mago, galima būtų pasidaryti neblogą priekį :wink:

Mano paties klausoma muzika įvairį, bet didžioji dalis yra įvairus rokas, tai aš jau beveik metus renkuosi ką sau sisidėjus į mašiną :-D Siulyčiau už šitą sumą nusipirkti komponentinę akustiką priekiui ir dvikanalį stiprintuvą jai bei gerai susimontuoti garsiakalbius. Jei montuosės pats, tai visai gerus daiktus gali nusipirkti

Jei nori konkrečiau, tai:
Kokį stiprintuvą jau rašiau aukščiau (sau aš užsisasakiau keturkanalį Hifonics zeus ZX6400, tai laukiu kol atvež, tikuosi nenusivilsiu :P ). Jų atstovai Lietuvoje Afaris, jei esi Vilnietis, tai gali pas juos užsukti, tik nevertą labai galingą imti, nes rizikuosi sudeginti akustiką :-D

Dėl Hifonics gal furiuos galėtų plačiau parašyti, jis su jais jau dabar važinėja :wink:

O iš akustikos girdėjau, kad Alpine SPR 17LS geras priešbosis rokui (pats nesiklausiai, tai negaliu teigti).

Bent vibroizoliacijos reikėtų, na ir laidams pinigų reikės skirti, tai 1500 Lt ir susidarys (priklauso kiek skirsi stiprintuvui).

Pas mane Audi 80 B4, tai priešbosiai į duris nesunkiai susimontuoja, kaip bus pas tave, tai nežinau...