Pirmas dalykas Arturai as tikrai nelyginau Alpine su Phase. Ar matei kad rasyciau "palyginus ta su tuo" ar kazka panasaus???
As tik pasakiau kad man asmeniskai Phase tikrai patiko savo svelnumu, kad nera rekianti sistema, mano nuomone nera isreiksti nei auksti nei zemi palyginus su kitomis sistemomis, kad ir tomis paciomis Rainbow, JL Audio ir pan. ie groja svelniai, neissokanciai. Visiskai kitoks skambesys Phase zemesnes serijos, kur astrus auksti ir agresyvus zemi o viduriu mazai! Cia kam kas patinka. Tiesa sakant daugeliui is pirmo zvilgsnio visada labiau patinka tie pigesni, tipo "svariau atkuria" o kada liepi isiklausyti ilgiau i tuos brangesnius ir veliau paleidi pigesnius, tada praktiskai kiekvienas pasako, oj kaip astriai, kiek auksto!
Labai patiko ir Rainbow CFX skambesys ir JL Audio XR ir VR seriju. Tik tarp kitkto JL VR serija SPR serija padejo stipriai pagal avtozvuk, bet tu vel sakysi kad pinigai... Cia amzina tema! Butu naivu manyti kad save gerbiantis zurnalas kuri perka labai didele audotorija rizikuotu savo autoritetu ir kompetencija del kazkokios erklamos. Mano nuomone testai ten yra daugiau maziau objektyvus (cia tik tarp kitko ir tik mano nuomone). Nors kita vertus aisku galima nepasitiketi visiskai niekuo siame gyvenime, bet tada ir sitas forumas niekam nereikalingas butu!
Taigi as tik kalbu ta ka girdziu pats ir tikrai nelyginu su jokiomis Alpine ir t.t. O tu imdamas kaip atskaitos taska ir visus kitus brendus bandydamas sudirbti tik reklama pats darai, nepagalvojai apie tai??? o kitus kad drausmini kad drausmini..
Apie Roberta G jau seniai nuomone turiu, nera blogas jis vaikinas, tik nuomone pas ji labai jau nepastovi... As apie Alpine niekada blogai negalvojau, jei man patinka grotuvai tai ir sakau kad geri. SPS serija tarkime mano nuomone tinka tik geniu muzikai. Jei klausant klubines tai pats tas, nes ir zemu zociai ir auksti gan graziai. det su viduriu, sorry, nekas. Ir klausant universalesne ivairesne muzika mano nuomone nelabai jie tinka..
kalbant apie tuos pacius SPR, ar ne pats kazkada sakei gyvai draugui mano, kad SPR turi labai dideliu bedu su viduriais??? tavo pacio zodziai!
Sutinku su tuo kad reiketu atsimerkti ir sakyti tiesa, bet niekas nenori to daryti! Kam siais laikais reikalinga antireklama, o dar labiau kai pats ja darai. nebus to niekada! buk realistas.
Kas del testu tai taip, butu ocien faina jei tarkime butu organizuojamos ne varzybos, o testu dienos, ar kazkas panasaus, kur visi gamintojai galetu vienodose salygose parodyti ka ju akustika ar stiprintuvai ar kas kita sugeba! Gal ir nebloga ideja kaip manai?
Kas liecia sistemos komplektavima, taip pat sutinku, bet cia jau daug niunasiu, reikia ziureti ko klientas nori (ko dazniausiai jis pats nezino iki tol kol sumontuoji)!
O kas del sarku tai ju visada buvo ir bus, kaip ir tu kurie visoki sh veza!