Arturai cia tik Lietuvoje tokios kainos JL, o juk Rusijoje sios dvi sistemos juk dedamos i viena kainu kategorija, tai tu atsibusk. VR serija yra antra nuo apacios asortimente, o kelinta SPR yra Alpine...??!!!
Del avtozvuk tai cia tik mano nuomone. Nors Avtozvuk nuomone mane mazai jaudina kita vertus, turiu pats savo nuomone!
Man sis forumas del idomumo ir del informacijos idomus, jokia jis ne rakstis!
Pas mane apie Roberta panasi nuomone! Bet yra ir visiskai ne su tuo ka parasei susijusiu dalyku. Tarkime kai as jo kazkada klausiau apie grotuvus ir sakiau kad patinka Alpine, jis sake kad alpine ir stiprai ir grotuvai su labai didelem islygom o apie akustika tai is vis. tai klausiau tada sakau gal JVC SH serija, sako nieko nieko. Tai ka sakau patartum, sako Becker! Tai dabar paskaiciau ka pats jis apie becker kalba... Visiskai nuomone atvirkscia. Tai kaip galima pasitiket ir tiket tokio zmogaus bent jau nuosirdumu, as jau nekalbu apie kompetencija, nuomones tvirtuma, skoni ir t.t.
Ir vel tu lygini nepalyginamus dalykus, visada aisku buvo kad auto aparatura lygiuosis i buiti ir niekada nepasivys tai ko lyginti? Beprasmiska! Is tokiu pasakymu tavo atrodo kad viskas beviltiska ir niekas negroja, nu kartais tave tikrai sunku suprasti!!! Atrodo kad tik F1 groja na ir dar keli grotuvai
Kas del sps tai pats i ta sistema jas rekomendavai, sakei kad tirkai gera sistema! bet va idejom tuo metu infinity ref serija ir tikrai zymiai graziau uzgrojo, ir nera ka lyginti. O tas zmogus ka sako dabar tai tyliu, ir pats ta nuomone susidare tarp kitko be niekeno pagalbos!
Kas del sarku tai taip taip taip bet jei taip is esmes su tavim kartais sunku diskutuoti buna... Tik tiek
Bookmarks