Citata M link=topic=2928.msg29701#msg29701 date=1133350113 rašė čia:
Citata Aiwaras link=topic=2928.msg29667#msg29667 date=1133291301 rašė čia:

Mano pasiūlymas būtų pridėti garsiakalbio membrana prie slidžių angos ir užsandarinti nuo bagažinės tūrio. Jei dėžė su fazoinventorium tai pastarąjį taip pat išvesk į saloną.
bej,e o pats tai ne ta patį "skudurinį" :smt017 bandpassa siūlai? apie kuri cia tiek daug kalbėta, beje niekas nesake (išskyrus temos autoriaus užklausimą), kad reikia sandarinti skudurais* :smt019
Aš nesiūlau apskritai bandpass. jei paskaitytum žemiau tai rastum jog sakau panaikinti turį tarp sėdynių ir dėžės. jis tikrai bus jei garsiakalbis statenoj sienoj.
Citata Aiwaras link=topic=2928.msg29667#msg29667 date=1133291301 rašė čia:
reikia panaikinti tūry tarp dežes ir sodyniu jei garsiakalbis statmenoj sienoj..
Jei jau užsiimti su bandpass tai reik daryti naują dėžę. Žinoti kaip žemai groja priekinė akustika ir prie jos priderinti.
Galiu kitais žodžiais pasakyti ką siūliau: Pastatyti uždaro tipo ar fazoinvertorinio tipo dėžę groti pro slidžiu angą. Visiškai izoliuojant nuo bagažinės turio ir nepadarant dirbtinos kameros tarp garsiakalbio ir sėdynių.
Pasiskaityk įdėmiai ką aš rašiau ir nustok pykti ant manęs, aš nepykstu ant tavęs. baigiam piktai ginčintis ir gyvenkim draugiškai, nes reiks rakinti tema. Info pakankamai, kad užklausėjas pasidarįtų išvadas!