klausytojas link=topic=2946.msg32716#msg32716 date=1137526331 rašė čia:
aš ir dabar pripažįstu,kad jie skamba gražiai ir man labai patinka ir manau gal kada ir aš turėsiu lempinuką,kas liečia samoningą atskirimą tai būtent tu čia klysti-kiek žmonių klauso bubmoxus laikydami tai garso viršūne ir ne tik tie kurie mažai turi pinigų,o kiek puspročių (atsiprašant)gatvėm laksto pusės metro skersmens bosavykus isimetę-baubimas vienas,bet jam tai patinka ir jam zjb,teisingai bendrauji su klientais-be abejo lempinukus perka išlavintos klausos žmonės(neskaitant tų kurie turi daug pinigų ir perka pasipuikuoti),o kas sugadintą supratimą tai jeigu imti mases tai gal iš 20 vienas,o gal dar iš daugiau turi tą supratimą.kitaip nebūtų pas mus tik keli hi-fi salonai kurie kas keli šimtai metrų pabirę po senamiestį.už tai nueikit į kokį centrą ir pamatysit kaip liaudis plastmasę grebia su lemputėm mirksinčiom... man lempa patika ir vinilas patinka planuoju patefoną įsigyti,bet yra juk kas ir ezoterikas,akupeisus,makintošus ,clase ir tt. perka ir kaina jų nemažesnė nei lempų taigi kiekvienam savo.
Bookmarks