Bandymas buvo geras, bet ne toj vietoj ieškojot teisingos scenos Filharmonija. Va čia, tai audiofilų vaistai
Nuėjau aš čia kaip tai į Vaya Con Dios koncertą ledo rūmuose. Nu, galvoju, paklausysiu gyvai to, už ką specai mašinose kovoja. Juk nieko gyviau nebūna negu gyvas koncertas. Ane? :wink:
Ir pradėjau scenos pločio, instrumentų lokalizacijos ir detalumo ieškoti... Neradau nė vieno nė antro nė trečio ir dar pusę malonumo iš moteriškės dainavimo pamečiau. Va tau ir šalutiniai audiofilijos viruso reiškiniai .... O
Kitą kartą reiks organizatorių prašyti, kad jokios aparatūros nenaudotų. Tik gyvai. Tik naturaliai !!!!, Unpluged :supz:
Bandymas buvo geras, bet ne toj vietoj ieškojot teisingos scenos Filharmonija. Va čia, tai audiofilų vaistai
Popsuchoj neverta ieškoti kažko tokio.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Oi tu piktažodžiautojau !!!!! OArtūras-M link=topic=2953.msg29607#msg29607 date=1133196821 rašė čia:
Vaya con Dios labai gražios dainos ir tikrai ne popsas, gink Dieve...
Organizatoriai koncertą surengė popsiniu stilium, nes jug audiofiliskumo ne ledo arenoj ieškoti.
Va butu Ji koncertavusi , kaip furious sakė, filharmonijoj ir dar be instrumentų įgarsinimo, būtų kita situacija.
Kaip gi ne popsas ? Gražus lyriškas belgiško kraujo popsas :smt020 Pasiklausau kartais, bet labai jau saldi ji ilgai neatlaiko nervai :lol:
buvau ledo rūmuose Moonspel koncerte (gotikinis sunkusis rokas), tai nuo skambesio buvau apšalęs, tokio užsimaniau mašinoje bet deje...ypač patiko mušamieji instr. žemi dažniai tokie perveriantys ir sudrebinantys visą kūną, o tas ritmas mušantis per krūtinę o daug kas mano ypač namų audio, ir mašinose kad jie neturi drebint tai kaip tada suprast tą ž.d.natūralumą?į ką lygiuotis jei į ne koncertus?
Žinoma kad turi drebinti. Čia iškreiptas komercinio hi-end'o požiūris, kad viskas turi būti lite
Tai kad ir filharmonijoj arba kongresrūmy -jei balkone įsitaisai tai visas veiksmas* :-({|= irgi kazkur tarp gazo ir sankabos vyksta...* :smile:furious link=topic=2953.msg29606#msg29606 date=1133193158 rašė čia:
Tai puiku. Jauti kad sėdi balkone Mašinoj reikalavimas aukštos scenos yra nepagrįstas niekuom. Gal norėta suvienodint atskaitos taškus. Nors man nepriimtina, kai klausant muzikos ir norint pamatyti įsivaizduojamo garso šaltinį norisi pakelti akis. Tai yra nenatūrali būsena. Žmogus natūraliai linkęs žiūrėti sau po kojomis. Krikščionys net meldžiasi akis nuleidęAnodas link=topic=2953.msg29642#msg29642 date=1133267818 rašė čia:
koncerte kai stovi arčiau scenos tai scena gan aukštai būna net reikia pakelt galvą šiek tiek, panašiai būtų ji namie užkeltume kolonėles ant sekcijos (pas mane nuo vaikų taip ) tas jausmas man patinka, nes viskas atrodo groja didingiau, poto paklausai ant žemės padėtas tai scena vos ne po kojom ir didingumas baigiasi
a ne pigiausi bilietai stovimose vietose ir dar prie scenos?DEIVISC link=topic=2953.msg29679#msg29679 date=1133296452 rašė čia:
science rulez!
Bookmarks