pabandyta tai bus aišku, tik noriu, kad kažkas konkreciau ideju pamestu ka klausytis. SPX priešbosis man irgi patiko, bet kažkaip neramu man del jo minkstumo...galbūt patiko daugiau truputį, negu dotech, del savo priešbosio, pas dotechus jisia svelnesnis, jo truputį mažiau, gal net truputį tikslesnis/grazesnis viduriukas(bent ant 13 dotechu lyginant su 16 SPX, situos konkreciai sunku taip palyginti, neturint SPX po ranka). kartais noris kad ir "valintu", o su mūsų oro salygom tai gali blogai baigtis..ne viena SPX teko* pakankinta matyti...Artūras S link=topic=2960.msg29668#msg29668 date=1133291433 rašė čia:
prieš valanda klausiausi dotechus savo durelėse...buvo jungta be stipro ir su nelabai geru clarionu + garsiakalbiai nepragroti dar, tai eksperimenta teks kartoti. leidant emmos cd, vienoi vietoj toks jausmas, kad priešbosis bando aukštai imti ir kraipo, nzn ar reikėtų filtra žiūrėti, keičiant dazni ar grotuvas/jo vidinis stiprintuvas kaltas... anyway, su priešbosiu, netgi galima sakyti bosu apsiraminau-pradeda truputį jaustis jau 30 HZ!!35 jau visai padoriai ima. ant 60 uzrezonuoja vos vos obsivke, teks perdaryti/uzpildyti/praklijuoti dar. pirmas ispudis neblogas, tik del iskraipymu imant aukstesni dazni neramu...
beje, ka patartum del focalu, nesu ju daug klauses. šiaip jei imant bendrai focala, tai jo aukstas man kažkaip nelabai patiko, perdaug pjaunantis kažkaip.. priešbosis labai idomus, toks tikslus, kalantis, gal net perdaug...
Bookmarks