Sveiki,
prikeliu temą.
Per savaitgalį tikiuosi "pasibaigti" instaliavimą...
Ir pradėjau galvoti apie priešbosių podiumų kampus...
(Aukštadažniai manęs taip nejaudina, nes jų kampus ir instaliavimo vietas paprasčiau keisti, kaip nors gal sugaudysiu kur jiems patinka, o gal per mytą ir patys patarsit).

Šį kartą klausimą užduosiu iš kitos pusės. Kokį pavertimą daryti, kad nebūtų blogiau nei be jokio pavertimo?
Tiesiiog iš klausos prisibijau, nes nesu girdėjęs nei vienos kokybiškos sistemos ir nelabai žinau kada skamba gerai, o kada blogai (be to mokykloj sakydavo, kad klausos aš išvis neturiu).

Kaip elgtis?
Bandyt vadovautis šioje temoje pateikta schema? Palikt išvis be pavertimo? Rinktis kažkokį tarpinį varianatą?

Pastabos. Sistema bus dvijuostė (+subas gale). Duryse seni blaupunkt dvidešimtukai (arba 4gd-35)...
Auto stogas tentinis (visureigis kabrioletas) tokio tipo http://www.autogidas.lt/suzuki-vitar...122024574.html Priešbosiai bus durelių priekiniuose žemutiniuose kampuose...

Ui dabar berūkydamas vieną mintį pagimdžiau... Ar išvis galima tiesiog kampu nurėžti iš žiedų duklijuoto medinio podiumo višų ir taip formuoti pavertimą (garsiakalbis būtų montuojamas prie nurėžtos pusės). Nebus kažkokių bėdų dažnuminėje, ne jeigu bus, tai šis mano klausimas apie kampus man kaip ir praranda praktinę reikšmę, mat žiedai jau suklijuoti, o ankščiau apie tai tiesiog nepagalvojau...