+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 11 iš 11

Tema: Ka lietuvos muzikos megejai galvoja apie AUDIOBAHN'O produkcija

Savas DV-ART is on a distinguished road DV-ART's Avatar
    Registracijos data
    Dec 2005
    Vieta
    Panevezys
    Žinučių
    280

Pagal nutylėjimą Ka lietuvos muzikos megejai galvoja apie AUDIOBAHN'O produkcija

Apie AUDIOBAHN'O produkcija,ypac žemo daznio garsiakalbius? Ir norėčiau pamatyti ivairias nuomones?
    tel.865979181

Savas Nerijus R. is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2005
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    442

Pagal nutylėjimą Ats: Ka lietuvos muzikos megejai galvoja apie AUDIOBAHN'O produkcija

Ar yra oficialus sio brendo atstovai Lietuvoje ar tik ivairiausiais kitais keliais sis brendas keliauja i Litva? :twisted:

Ekspertas ivas is on a distinguished road ivas's Avatar
    Registracijos data
    Dec 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,123

Pagal nutylėjimą Ats: Ka lietuvos muzikos megejai galvoja apie AUDIOBAHN'O produkcija

niu lyg siauliu altas veza ar vis tik zada O
    Muzika tai garsai ir virpesiai

Savas 2SB554 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2005
    Žinučių
    758

Jeigu neklystu oficialaus atstovo tikrai nera, o plinta si produkcija* nuo Siauliu nes ten automobiliu is usa didziausias turgus, ir auto perpardavinetojai veza dažniausiai pagal uzsakyma su mašinom ,nes pačiam parsiusti labai nepaprasta ir brangu
    O produkcija tikrai nebloga

Registracijos data
    Jan 2005
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    442

As siaip neesu bandes bet kiek ivaizdis susidaro tiek paziurejus i pagaminima tiek i charakteristikas tai mano nuomone tai grynai galios slegio megejam.
    Kas liecia garso detaluma, kokybe cia kalba jau neina. Viskas kas susije su watais slegiu ir daug galios triuksmo man tik tokios asociacijos...
    Nors as galiu ir klysti, taciau sunku rasti ir testu kad ir tuose paciuose avtozvuke ar car&sound zurnaluose kur apie sita brenda butu kalbama kaip apie kokybes ispildyma

Ekspertas ivas is on a distinguished road ivas's Avatar
    Registracijos data
    Dec 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,123

nera brangu siustis, tik kuo daugiau siunti tuo geriau, yra dar kas gali gauti is kaimyniniu saliu sio produkto,bet cia jau reik visiem uzdirbt tai gaunasi apvali sumele.
    o su masinom abejoju ar kas veza,nes daznaiusiai perkama per interneta ar kazkokia tarpininkaujancia firma, kuriai audio nera aktuolu
    kas del pacios aparaturos tai ji mano manymu ir skirta spl daugiau, nes sitoje srityje jie smarves turi :smt023
    Muzika tai garsai ir virpesiai

Registracijos data
    Dec 2005
    Vieta
    Panevezys
    Žinučių
    280

Tiesa sakant isbandziau daug maz visus modelius,tiek subu tiek garsiakalbiu.Liko dar keli modeliai stiprintuvu , labai peikti negaliu,bet buvo ir nusivilymu. Ypac garsiakalbiu srityje!!!!
    tel.865979181

Registracijos data
    Jan 2005
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    442

Citata DV-ART link=topic=3060.msg30907#msg30907 date=1135197076 rašė čia:
    Tiesa sakant isbandziau daug maz visus modelius,tiek subu tiek garsiakalbiu.Liko dar keli modeliai stiprintuvu , labai peikti negaliu,bet buvo ir nusivilymu. Ypac garsiakalbiu srityje!!!!
    To ir reikejo tiketis, nes subai smarves turi tureti ir stipriai taip pat, o vat kokybiska garsa isgauti cia jau vien fizikiniu finiu ir galios neuztenka manau...
    Manau galiausiai isvada visvien liks ta pati, sis brendas daugiau orientuotas i unlimited spl

Savas Stereo is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    401

na man irgi teko susidurt su sia produkcija :smt020 kas man nepatinka tai kad ju aukstadazniai (titaniniai) labai rekiantys,mano turimiem komponentam truksta dinamikos ir vidurio , vnz komponentai man nelabai , taciau subas labai patinka, stiprekai irgi geri. galvoju apie trijuoste sistema su silkiniu aukstadazniu. manau viskas issispres. O kalbant aplamai tai aparatura skirta tam kas nori daug garso. kadangi as aplamai ismeciau ideja apie auksto lygio aparatura masinoje (kas reikalauja daugybes pinigu) , o ir klasikos, jazz, ar blues masinoje neklausau , tai man sis brendas super, beto labai geras kainos ir kokybes santykis. :smt020

Registracijos data
    Jan 2005
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    442

mano nuomone uz atitinkamus pinigus mokamus uz sio brendo komponentus galima rasti zymiai geresni varianta kokybes prasme is kitu brendu. Koks karys nenori buti generolu...
    reikia siekti kuo maksimalesnes kokybes kad ir su kokiais ribotais biudzetais!

Registracijos data
    Dec 2005
    Vieta
    Panevezys
    Žinučių
    280

Tik nesakyk,kad siulai kokius pionierius O Tiesa sakant audiobahn'o produkcija nera tokia brangi,kol perka per visokius ebajus sukila kaina.O mes planuojam vasaros pabaigoje susitvarkyti visus popierius ,gal busim ju atstovai lietuvoje>
    tel.865979181

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės