arizona eagle![]()
Sveiki
man reiketu stiprintuvo. Reikia pajungti hertz dsk 165 (rms/max 80/160 93db) ir dxc 690 (90/180 95db). Pakolkas kainos nežinau kiek eina, bet manau, kad už 400lt galima kažka mastyt? ar ne? Su laiku manau kiauušai gale dings ir atsiras subiukias nedidukas. dabar groja nuo mago. clarion db149rg. (deklaruojama 4*51)
jei negalia pasiulykit, būtų gerai su linkais ir orientacinem kainom.
žiūrejau lyg ir magnat rock 800, bet ar jis nebus per galingas(ir per brangus tokiai kompelktacijai)? ir kaina ~540.
Ir ar išvis pasijaus man skirtumas vertas tų pinigų?
tai nera skubu.
Ačiū
arizona eagle![]()
AZ-455 mhm 4*50 .. lyg ir mazoka butu?
AM-470 - 4*70.. kazkaip vistiek mazoka?
ar klystu? ar neturetu buti stiprintuvas bent 10% galingesnis už garsiakalbius???
Ir kaip manai kas bus komponentams padavus po 88W@rms manyčiau nekas
nu aš girdėjau kad stiprintuvas turėtų būt galingesnis už garsiakalbius, kad nedirbtu pilnu pajėgumu... mhm turbut nesamonė...
na aš tai cia dar irgi naujokas, bet kiek zinau tai stpras turi buti silpnesnis uz garsiuka. Turiu alpine stiprintuva kurio tiltas duoda kazkur apie 100rms, tai vienas rimtas dėdė sakė kad ant jo galima kabinti iki kokiu 300rms subą
gali suba ir dar galingesni kabyt,bet kas is to,jokio subo isnaudojimo ir pilna iskraipymu.zo nieko gero
Muzika tai garsai ir virpesiai
tiesa. stipras turi buti galingesnis, nes subai dega nuo pastovios sroves (nors ir labai trumpalaikes), atsirandancios per iskraipymus. taigi galingesnis stiprintuvas yra teisingas pasirinkimas.
na gerai.. tarkim arizon aeagle... vienas arba kitas.. ar įmanoma palaikyt biški kiaušius gale... veleu įsidet subiuką. jaučiu galvočiau kašką iš hertz 20-25cm? liptu?
Užteks tau tos Arizonos galingumo.Visi stiprintuvai apie kuriuos tu kalbėjai yra biudžetinės serijos ir panašaus lygio.Tokiu atveju daugiau įtakos turės sitemos montavimo koybė.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
dar toks vienas klausimėlis: randu skirtingus aprašymus. http://www.audioprojektai.lt/arizona.php?StrID=5010 ir http://www.hela.lt/product_info.php?...products_id=70 kuriuo tikėt? nes jie 4*65 tai praktiškai nesiskiria nuo am-470. o kaina skiriasi 50lt. t.y. ar vertas skirtumas to ar ne? o jei tikėt tuo 4*50 tai manau kad vertas.
Šiuo metu AZ serijos nėra ir nebus.
žinau kur yratai kaip?
Jei pastebėjai Heloje parašyta prie 0,08% iškraipymų, o Audioprojektuose iš vis nieko neparašyta .Tiesiog galia 50W neaišku prie kiek iškraipymų.Aš galiu parašyti 70W prie dar daugiau iškraipymų ir visi trys būsime teisūs.Glia nieko nereiškia.Arizonos AZ yra taip populiariai vadinami 2* 50W arba 4*50W stiprintuvai.
Viską apsprendžia saugiklis 20A dvikanalyje ir 40A keturkanalyje.(jei gerai atsimenu).
mhm aišku, ačiū.
Dar del sportinio intereso - 0,08% tai čia daug ar mažai?
Nedaug.Stiprintuvą neišsirinksi pagal techninius parametrus.Reiktų lyginti su kitais stiprais sverti +,- ir tada rinktis.
Bookmarks