Aš rinkčiaus Kappa.
i celica, tai cia kaip ir hatchbeckas gaunas, bet visi sako coupe...
Aš rinkčiaus Kappa.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
nezinau kaip infinicius,na bet hz ne viena klausiau,na negraziai man jie groja :smt017
kokios priežastys...?* :smt017 arturai...
Kappa visai nebloga serija.Kiek pamenu jie tinka uždarom dėžėm.(Galima ir į banpasą).Na prieš Hertz neturiu nieko prieš irgi geri garsiakalbiai .
o kaip dar Hertz es 300d?
Geriau parašyk kokio tu boso nori nes garsiakalbių daug yra gerų.Kokia bus tavo sistema,kas montuos kasprojektuos kokie bus kiti sistemos komponentai.
Taip šitam garsekalbiui tinka ir uždara deze 35l ir skamba gražiau nei hertz
Bet Kappa brangesne turetu buti bent 200Lt...
na kaina truputi didesne,bet jei ne nauja pirks tai panasiai
as tai galvociau jau geriau pigesny nauja geresny naudota.....
Infinity Kappa 120.3se puikus daiktas esu nemazhai inkilu sukales tokiems paukschiams! del hertz tyliu nes tik su vienu tokiu turejau reikalu! kappa serija kurta dirbt uzhdaroj dezhej! nes fazike koks jis bebutu, labai sausai groja, nors greichio pakanka, skambesys vienodeja, viskas dirbtinai paryshkeja ties sistemos rezonansu, nors skaichiuoklese to beveik nesimato! visi kapos privalumai atsiskleidzhia bandpass'e! patarchiau kisht i bandpass'a!
Nieko nasupratau. :smt100
Neuzpykit ,bet juoktis pratrukau nesupratau nieko :smt017
Šeip iš tu nesirinkčiau jokio bet pasiuliciau kappa100,3 geriausias daiktas toje kainu kategorijoje.groja visose dežės tipose ir gana kompaktiškose. jei reikia 12 ir negaila bagažinės tai Alpine SWS
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Bookmarks