Kodel brangs? Va Lanzar produkcijos atsirado nebrangiai."Artūras S" rašė čia:
Kas kuo domisi. Mano masinos verte 10.000lt, aparatura uz 1500Lt (nes man po**ui kaip pas mane Vivaldzio "metu laikai" skamba), o tiuningas uz 15000Lt."Artūras-M" rašė čia:
Kodel brangs? Va Lanzar produkcijos atsirado nebrangiai."Artūras S" rašė čia:
Nu bet tu cia ir radai ka palyginti.... :evil:"Vytautas" rašė čia:
Su Lanzar produkcija tai tik malku skaldyt . Ko verta firma kuri kopijuoja kitu firmu modelius ?
O kodel tu su nuliovu MB S klases nevazineji? Atsakyma abu zinom. Tas pats ir su lanzar."Audrius" rašė čia:
Galbut man MB visiskai nepatinka ."Vytautas" rašė čia:
O galbut litu tiek nera? 8) Arba ant islaikymo nera... :wink: Beje apie Lanzar tai ir manau labai daug sneketi neverta. Bet OPTI serijos daikciukai manau kazka parodytu.. reik bandyt... :!:
Nebutinai reikia klausyt Vivaldzio "metu laikus", beto geros kokybes irasa nedaug kas turi.. Bet kokia muzika su gera aparatura skambes daug geriau. ir nebutinai reikia ikist 10klt. Pvz pas mane net 3500 nesiekia (jei aparatura ir darbus skaiciuot normaliom kainom) bet klausau ir atsiklausyt negaliu! Ir nereikia jokiu kosmosu..."Vytautas" rašė čia:
Nereikia kol nepaklausisi kur groja geriau, arba esi meskos traumuotas.
Suprask, teisingai.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Atsibusk, zemiausia tu, yra dar ir CS ir LC serijos, GTO vidurine, po Power ir GTI. Pirma pasidomek, po to snekek!"Audrius" rašė čia:
Ekspertas atsirado
Pirmiausiai tokios serijos LCS is viso nera, ir dar LC nera komponentu."Audrius" rašė čia:
Man rodos apie komponentus kalba eina...
turėdamas omeny LCS turbūt norėjo sutrumpinti Loud and Clear Series
o kalba eina tiek apie kolonkes tiek apie stirpiakus tiek apie šį bei tą, apie jūrą, apie sodžių ir apie rūrą porą žodžių :lol:
"LiPaLaZ" rašė čia:
Na tai tada galbut ir gtos jei pagal toki principa![]()
O kartais neisleido naujos serijos GTA San Andreas??? Kiek girdejau nerealus.. turetu rudeni pasirodyt. :-k :twisted:
na jei ant garsiakalbio raso Pvz: JBL-LCS 1200W, tai as ir sakau LCS, nors pilnas pavadinimas ir yra loud and clear series ;-)"Nerijus R." rašė čia:
"Audrius" rašė čia:
Tu pirma isgirsk bent jau pries kritikuojant o po to jau eik malku skaldyt. Ir Lanzar akustikoje nekopijuoja kitu gamintoju o kuria savo dizaina ir ivaizdi kaip kad niekada nesumaisysi lanzar stiprintuvo su kitu
Jou, dizainas ir ivaizdis yra kertiniai akmenys in caraudio. Kaip pirstu i rudaja... Amen :lol:"Niks" rašė čia:
The only brand I can not stand is a music that I hear.
He he he, Lanzar tikiu kad nera prasta firma kaip Boshman, lenkijoje labai populiari ir man rodosi nemazai varzybu laimeje ir prizines vietas gave, tik tai liecia auksciausias ju serijas, o zemesnes serijos tai nera ka kalbeti, stiprintuvai neaisku su kokiais nepanaudojamais filtrais ir t.t. Zodziu kas supranta, pasiziures, pabandys ir neziures daugiau, o rimtos serijos turetu buti rimtos, pvz stipriai Opti serije, bet tai ir kainos atitinkamos."spydas" rašė čia:
Taip kad pigiu daiktu geru nebuna, pigus ir lieka pigus... O ta pati firma gali garseti ir kitais produktais, bet kainos atitinkamos....
Bookmarks