+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 24 iš 24

Tema: Problema su Dragster subu

Aktyvus ciubarikasss is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    vilnius-moletai
    Amžius
    42
    Žinučių
    164

Pagal nutylėjimą Problema su Dragster subu

turiu tokia problemą, kazkur prieš pusę metų pirkau tą subą Dragster DWB 104. Iš pradžių buvo viskas ok bet po kurio laiko pradėjo lužinėti tie laideliai kurie turi būti atsparus vibracijai (nž kaip kitaip pasakyti bet manau supratot ko turiu omeny). Jau gal kokiu 5 kartus ten viską perdarinėjau, litavau, piniau laidelius ir vis tas pats :dauzau:
    Tai klausimas būtų iš ko tuos laidelius padaryti kad jie nelūžinėtų? kiek teko ieškoti tų laidelių nelabai yra pirkti o to subo dar man kuriam laikui reiktu, nors jei dar karta viskas pasikartos tai "kuvalda" bus panaudota tikrai O

P.S o tie Dragsteriai iš tikrųjų tokie Š... ar cia tik man "pasisekė"

Savas Aiwaras is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2003
    Vieta
    Marijampole-Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    1,182

Pagal nutylėjimą Ats: Problema su Dragster subu

Citata ciubarikasss link=topic=3147.msg31506#msg31506 date=1136323551 rašė čia:
    ...piniau laidelius ir vis tas pats :dauzau:
    Tai klausimas* būtų iš ko tuos laidelius padaryti kad jie nelūžinėtų? kiek teko ieškoti tų laidelių nelabai yra pirkti
    O tu pats tuos laidelius pini? O iš ko ? jei tiesiog is paprasto laido mazu gysleliu tai ner ako stebetis, kad nulūžinėja.
    Pirkti gatavų tikrai yra. Pažiūrėk Lietuvos didžiosiose elektronikos prekių parduotuvėse.

Aktyvus furious is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    233

evitoj tikrai yra

Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    vilnius-moletai
    Amžius
    42
    Žinučių
    164

jo ten piniau iš kazkokių laidų kuriu radau O
    Evitoj gal ir yra bet yra dar tokia viena problema, kad man iki tos evitos labai labai toli nes šiuo metu esu ne LT. Todėl ir bandau kažka sukurti :smt017

Registracijos data
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    233

toli, tai toli, ka padarysi... cia kazkur forume buvo tema apie tu laidu pinima, bet kad regis labai seniai. pabandyk paieska pasinaudoti. gal rasi....

Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    vilnius-moletai
    Amžius
    42
    Žinučių
    164

kažkada seniau žinau pamenu buvau rades panašią tema, bet kiek kai to prireikė tai nieko neaptinku. Gal dar karta reiks peržvelgt

Ekspertas ivas is on a distinguished road ivas's Avatar
    Registracijos data
    Dec 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    43
    Žinučių
    1,123

barzdaskuciu(meses) tie susukti laideliai l tinka O vidui buna pintas atsparus lankstymui laidziuks , pabandyk gal pades, kazkadu pats bandiau tai laike!
    Muzika tai garsai ir virpesiai

Savas 2SB554 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2005
    Žinučių
    758

turiu tokia problemą, kažkur prieš pusę metų pirkau tą subą Dragster DWB 104. Iš pradžių buvo viskas ok bet po kurio laiko pradėjo lužinėti tie laideliai kurie turi būti atsparus vibracijai (nž kaip kitaip pasakyti bet manau supratot ko turiu omeny). Jau gal kokiu 5 kartus ten viską perdarinėjau, litavau, piniau laidelius ir vis tas pats :dauzau:
    Tai klausimas būtų iš ko tuos laidelius padaryti kad jie nelūžinėtų? kiek teko ieškoti tų laidelių nelabai yra pirkti o to subo dar man kuriam laikui reiktų, nors jei dar karta viskas pasikartos tai "kuvalda" bus panaudota tikrai O

šiaip tai bedele nemaža ,man taip buvo,bet as isprendziau ja ,nepatariu prie sujungimo tasku lituoti nes tikrai nulus , suk is plonu laideliu ir ant galu uzspaudziamus kontaktus kuriu kitus galus lituosi ,taip laikys tikrai ilgiau

Naujokas Ell-Bee is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    31

siaip kiek teko susidurti su tokia problema tai tas pintas laidas yra lituojamas prie to kontakto membranoje ir pats laidukas siektiek prisiuvamas prie membranos, kad lankstytusi toje vietoje kur nebuvo kaitinamas, tada jie laiko ir neluzineja. Litavimo vieta galima padengti epoksidiniais klijais.

Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    vilnius-moletai
    Amžius
    42
    Žinučių
    164

Citata 2SB554 link=topic=3147.msg32884#msg32884 date=1137685105 rašė čia:
    turiu tokia problemą, kažkur prieš pusę metų pirkau tą subą Dragster DWB 104. Iš pradžių buvo viskas ok bet po kurio laiko pradėjo lužinėti tie laideliai kurie turi būti atsparus vibracijai (nž kaip kitaip pasakyti bet manau supratot ko turiu omeny). Jau gal kokiu 5 kartus ten viską perdarinėjau, litavau, piniau laidelius ir vis tas pats :dauzau:
    Tai klausimas būtų iš ko tuos laidelius padaryti kad jie nelūžinėtų? kiek teko ieškoti tų laidelių nelabai yra pirkti o to subo dar man kuriam laikui reiktų, nors jei dar karta viskas pasikartos tai "kuvalda" bus panaudota tikrai O

šiaip tai bedele nemaža ,man taip buvo,bet as isprendziau ja ,nepatariu prie sujungimo tasku lituoti nes tikrai nulus , suk is plonu laideliu ir ant galu uzspaudziamus kontaktus kuriu kitus galus lituosi ,taip laikys tikrai ilgiau
    Truputi nesupratau cia kas tie sujungimo taskai? :smt017 Tie ploni laideliai tipo gali būti bet kokie tik svarbu kad ploni butu?
    Citata Ell-Bee link=topic=3147.msg32885#msg32885 date=1137687456 rašė čia:
    šiaip kiek teko susidurti su tokia problema tai tas pintas laidas yra lituojamas prie to kontakto membranoje ir pats laidukas siektiek prisiuvamas prie membranos, kad lankstytusi toje vietoje kur nebuvo kaitinamas, tada jie laiko ir neluzineja. Litavimo vieta galima padengti epoksidiniais klijais.
    Prie membranos tos viskas ok po paskutinio mėginimo, ten viską dariau pan kaip rašei tik tą laidelį dar buvau ivilkęs i toki parolono gabaliuką ir silikonu ar kažkuom pan buvau priklijavęs tai laiko, bet va šikart "atsikratė" kitoj vietoj, čia kur jau prie korpuso tvirtinasi tie laideliai.

Naujokas Ell-Bee is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    31

na idejus siektiek fantazijos galima ir ten padaryti.. man patinka pvz kaip ant berots s-90 zemu dazniu dinamiko padaryta, kad tas laidukas pro korpusa nueina per guma (ir velgi nekaitinta vieta ir laidukas neluzta) o kontaktas nukeltas i kita vieta tai yra toliau nuo lankstomos vietos. Neisivaizduoju to tavo dinamiko bet siaip manau ir ten imanoma kazka panasaus prigalvoti

Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    vilnius-moletai
    Amžius
    42
    Žinučių
    164

tai vat pasirodo radau dar vieną budą iš kur ištraukti tą laidelį kuris atsparus vibracijai butu. Radau kazkoki seną teliką sudaužyta ir kineskopo kitoj pusej eina toks nelabai plonas pintas laidas. Tai jis jau daugiau nei savaite groja ir kolkas nenulužo O tik idomu ar tai ilgai tesis :smt017. na bet jau tas dragsteriukas neužilgo keliaus i pensija ir jo vieta užims kažkas iš swr serijos :supz:

Jaunius andrius o is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2006
    Žinučių
    15

pas boshmanus tokia pati liga, tai turbut pagal kokybe panasus jie yra...

Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    vilnius-moletai
    Amžius
    42
    Žinučių
    164

matyt visi jie iš to pačio Š... padaryti. O tas mano atrastas budas laike iki šiandien :dauzau: viskas jau daugiau nieko aš ten nelituosiu bus numestas kur i palėpe tegu guli.
    Pabaigai: neturit problemų isigykit panašių gaidžių-problemų bus :supz: O

Naujokas Blacksun is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Klaipeda
    Žinučių
    82

Turiu irgi bedu su dragster stiprintuvu supratau kad firma gaidys sorry uzh tema apie dragster akustika

Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    vilnius-moletai
    Amžius
    42
    Žinučių
    164

Linkėjimai "audiopulsui :finga: :finga:"

Savas AND is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2004
    Amžius
    42
    Žinučių
    253

gal ne subuose ar stiprintuvuose bėda? gal paprasciausias ziniu trukumas kaip juos gerai pajungt sureguliot ar pan. :smt017

Savas spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Amžius
    48
    Žinučių
    803

Citata AND link=topic=3147.msg33830#msg33830 date=1139554837 rašė čia:
    gal ne subuose ar stiprintuvuose bėda? gal paprasciausias ziniu trukumas kaip juos gerai pajungt sureguliot ar pan. :smt017
    Kažin kaip siūlot "gerai pajungti ir sureguliuoti" subą, kad gerai laikytų lankstieji laideliai į ritę? :smt017
    The only brand I can not stand is a music that I hear.

Savas AND is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2004
    Amžius
    42
    Žinučių
    253

kazkada turejau du subus, prisiskaitau, kad galima pajungti dviem omais nuo stiprintuvo ir bus daugiau galios tai as juos pajungiu ant stipriaus uztiltines jo du kanalus 2 omais, tai jis man tu laideliu nulankstydavo tai dachuje pasirodo tas stiprius nelaike dvieju omu, nezinau teorine prasme kas cia vykdavo, bet taip vykdavo

Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    vilnius-moletai
    Amžius
    42
    Žinučių
    164

na jo, bet jei jungi vieną subą, jis vienos ritės jungi ant paprasto negalingo stipro tai cia manau jau nereikia baigti aukštujų mokslų tam. Šiuo atvejų manau problema yra gaminyje.

Registracijos data
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    233

Citata AND link=topic=3147.msg33836#msg33836 date=1139557888 rašė čia:
    kažkąda turėjau du subus, prisiskaitau, kad galima pajungti dviem omais nuo stiprintuvo ir bus daugiau galios tai as juos pajungiu ant stipriaus uztiltines jo du kanalus 2 omais, tai jis man tu laideliu nulankstydavo tai dachuje pasirodo tas stiprius nelaike dviejų omu, nežinau teorine prasme kas cia vykdavo, bet taip vykdavo
    Matyt dėl to, kad dirbdamas ant 2omų stiprintuvas sunkiau kontroliuoja subo eigą ir šis dažnai viršydamas Xmax nutraukydavo laidelius...

Jaunius agnius is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2006
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    8

gali pameginti prilituoti telefono laida, isardes telefona laidini. ten laidas iki ragelio atsparus lankstymams

Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    vilnius-moletai
    Amžius
    42
    Žinučių
    164

Citata agnius link=topic=3147.msg48298#msg48298 date=1165073982 rašė čia:
    gali pameginti prilituoti telefono laida, isardes telefona laidini. ten laidas iki ragelio atsparus lankstymams
    manai aš dar su juo vargstu? Jis jau seniai kažkur palėpėj mėtosi ir jo vietą užėmė kur kas geresnis subikas :supz:

Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    vilnius-moletai
    Amžius
    42
    Žinučių
    164

Bet visvien dėkui už patarimą, gal kada dar prireiks.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės