Citata 2SB554 link=topic=3147.msg32884#msg32884 date=1137685105 rašė čia:
Citata ciubarikasss link=topic=3147.msg31506#msg31506 date=1136323551 rašė čia:
turiu tokia problemą, kažkur prieš pusę metų pirkau tą subą Dragster DWB 104. Iš pradžių buvo viskas ok bet po kurio laiko pradėjo lužinėti tie laideliai kurie turi būti atsparus vibracijai (nž kaip kitaip pasakyti bet manau supratot ko turiu omeny). Jau gal kokiu 5 kartus ten viską perdarinėjau, litavau, piniau laidelius ir vis tas pats :dauzau:
Tai klausimas būtų iš ko tuos laidelius padaryti kad jie nelūžinėtų? kiek teko ieškoti tų laidelių nelabai yra pirkti o to subo dar man kuriam laikui reiktų, nors jei dar karta viskas pasikartos tai "kuvalda" bus panaudota tikrai O

P.S o tie Dragsteriai iš tikrųjų tokie Š... ar cia tik man "pasisekė"
šiaip tai bedele nemaža ,man taip buvo,bet as isprendziau ja ,nepatariu prie sujungimo tasku lituoti nes tikrai nulus , suk is plonu laideliu ir ant galu uzspaudziamus kontaktus kuriu kitus galus lituosi ,taip laikys tikrai ilgiau
Truputi nesupratau cia kas tie sujungimo taskai? :smt017 Tie ploni laideliai tipo gali būti bet kokie tik svarbu kad ploni butu?
Citata Ell-Bee link=topic=3147.msg32885#msg32885 date=1137687456 rašė čia:
šiaip kiek teko susidurti su tokia problema tai tas pintas laidas yra lituojamas prie to kontakto membranoje ir pats laidukas siektiek prisiuvamas prie membranos, kad lankstytusi toje vietoje kur nebuvo kaitinamas, tada jie laiko ir neluzineja. Litavimo vieta galima padengti epoksidiniais klijais.
Prie membranos tos viskas ok po paskutinio mėginimo, ten viską dariau pan kaip rašei tik tą laidelį dar buvau ivilkęs i toki parolono gabaliuką ir silikonu ar kažkuom pan buvau priklijavęs tai laiko, bet va šikart "atsikratė" kitoj vietoj, čia kur jau prie korpuso tvirtinasi tie laideliai.