Citata popcys link=topic=3261.msg33825#msg33825 date=1139522439 rašė čia:
kazkodel pritarciau Nerijui R. nes pats esu muzikos myletojas (tikrai myletojas,bet tai nerejskia kad melomanas ar ekspertas) ir kajp ir didzioji dalis tokiu kajp as neturiu tiek investiciju savo svajonem įgyvendinti (savajme aišku svarbu svajoti),ir mano sistemos kaina nevirsija 2k litu (bet viskuo domiuosi kas susiję su muzika),ir jei jum idomu man tikrai labai graziai groja komponentai ~500lt...savajme aišku,jei jus montuojate audio autoaparatura,dalyvaujate Varžybose,taj klausiates begalo kokibiskos akustikos (taip jau yra su muzika,isgirsti labai gera svaru garsa,ir poto atrodo kad pas tave viskas dzerzga nors prieš tai buvo atvirksciai)...jei jum mano komentaras atrodo nusisnekejimas,tai tegul,bet man patinka ne forumas,ne tai kas ce sustresnis ar pas ka audio aparatura naglesne,o muzika ir nieko daugiau... :smt020 (aišku nepritariu visokiems boshmanams ir mc firmos gaminiams)
:smt023
Visiskai teisingai, svarbiausia yra isgirsti skirtuma! Po to jau viskas savaime.
Labai gerai kad yra noras girdeti daugiau!
Manau daugelis susidetu aparatura ir uz 5 ir uz 10, 15 stukyciu, bet reikia tureti tokias galimybes. O didzioji dalis tu kurie myli muzika tokiu galimybiu neturi. O tie kurie turi, manau mazai kas myli ant tiek muzika uz kiek susideje. na manau mano minti supratot galbut truputi painiai bet esme ta pati, visi kas cia yra myli ja ir girdi. todel cia ir yra, bent jau dauguma.
kitas klausimas kiek is musu girdi uz 500 kiek uz 1000 ir kiek dar daugiau... tai vat ir yra klausimas ar verta detis jei nera girdet atitinkamas skirtumas daugumai zmoniu. O girdi skirtuma tie vadinami melomanai, kurie kaip ir sakiau yra mohikanai