Erzina mane ta Eurovizija - įsitraukiu žiūrėt su azartu, tada paprastai nugali kokia labai teisinga ir totaliai nuobodi nulaižyta "euroformatinė" dainuška, kuriai tikrai net arti pirmos vietos neduočiau, tada labai pykstu ir sakau "taip mums ir reikia" :smt019 Taip mums paprastai ir gaunas... :butthead:
Chebrytė kur sąžiningesni nė neslepia - lenda į tą atranką vien tam, kad per teliką pasirodytų, pasireklamuotų - kas grupę kas šiaip "kas per aš". Paskutinieji tai nervą varo, nors kartais ir palinksmina - GRAVEL tokie buvo praeitą sav - idėjinis vadas per interviu paverkė, kad tauta jų nesupranta, nesuprato jų Zujus (sako, kur ką begalima padaryt blogiausiai - viskas čia taip ir padaryta), nesuprato jų komisija, nesupratau paskui jų ir aš bent jau apie ką jie ten savo latvo-anglišku dialektu staugė (sako, daina patriotinė turėjo būt :lol- paslyvinėjo idėjinis vadas po sceną susigūžęs rankas į kišenes susikišęs, dedikavo pasirodymą Zujui, pasirodė, paskui išklausė komisijos, tada sako "viską ką pasakėt atsisuks prieš jus pačius" :lol: Žiūrim balsavimus - chebrytė trečioj vietoj, išėjo toliau, Zujus su komisija rūko :finga: taip mums ir reikia, juokiausi atsisėdęs pusę valandos :smt044 Nors daina tai nebloga jų buvo - priedainis "round and round" įlindo į smegenis su visa meliodija - a ko daugiau bereikia :-D

- paslyvinėjo idėjinis vadas po sceną susigūžęs rankas į kišenes susikišęs, dedikavo pasirodymą Zujui, pasirodė, paskui išklausė komisijos, tada sako "viską ką pasakėt atsisuks prieš jus pačius" :lol: Žiūrim balsavimus - chebrytė trečioj vietoj, išėjo toliau, Zujus su komisija rūko :finga: taip mums ir reikia, juokiausi atsisėdęs pusę valandos :smt044 Nors daina tai nebloga jų buvo - priedainis "round and round" įlindo į smegenis su visa meliodija - a ko daugiau bereikia :-D
Reply With Quote
Bookmarks