A man jau lytinė abstrakcija ant mūsų eurovizininkų, kaip jau minėjau aukščiau - sergi, vertini, nervuojies, o kad išsirenkam, tai dažniausiai :smt078 užtat "formatas"... Čia, aišku, mano asmeninė nuomonė, gal mano favoritai dar prasčiau pasirodytų ant Euroscenos, ką aš žinau ir kas aš toks...profai muzikai po kiekvienos Eurovizijos apsiskelbia jau žiną kas tas Eurovizijos formatas ir ko reikia jam laimėti, ir kasmet vėl vis pššš...o ką čia aš...užtat nors abejingas nebūčiau kas ir yra visų blogiausia :grin: Kai esi skeptiškos nuomonės apie savo šalies atstovą, tai ir visas konkursas nebesižiūri - jauties lygu Šustauską į balių būtum išsiuntęs - vis galvoji arba bus blogai arba labai blogai, iš patriotiškumo dar pasergi "Laura, Laura, Aivaraiiiiii..." bet taip valdiškai...nes visiškai nieko gero nesitiki. Ir tas pats sumautas jausmas vos ne kasmet... Reikia, galvoju, lengviau į tą reikalą žėt, bo nervų neužteks :lol: Tai neginedzin...tikriausiai šiemet kokį Kupstą išrinks...labai formatinė daina...ir liaudis balsuoja...DEIVISC link=topic=3275.msg33315#msg33315 date=1138390858 rašė čia:
loju: :lol:

loju: :lol:
Reply With Quote
Bookmarks