Vien iš Alpine žinau 7903,7909,7913,7915,CDM-798.3, CDA-7990R. Paskutinis topų topas, tačiau kaina tikrai ne Lietuvos eksplotavimui, pripažįstu 100%
Kiti prieš tai paminėti taip pat visi su BB daugiabičiais SAK ir gali konkuruoti su dauguma gana aukšto lygio naminių aparatų.
Yra iš Sony MEX serijos berods, SONY CDX-M700 berods man labai teigiamą įspūdį palikęs. Taip BB. Pioneer ODR nečiupinėjau, tačiau visi P9 smarkiai nusileidžia muzikalumu mano paminėtiems Alpine. Clarion tik vieną pagamino: 9255 per visą savo istoriją. JVC dumbliukas visi, Nakamichi CD100MB, CD700. Esu girdėjęs puikių Becker, bet deja pats geriausias buvo Mercedes gamyklinis, berods 2001 metų MBSu Becker didelė rizika, bet yra šansų pataikyti ant gero. Gal keičiant visą analoginę dalį ir išeitų kažkas.... Radija Becker labai gera, gauna kruopų tik nuo CDA-7990 ir 79** senų Alpine (iki 1991 metų) Na žinoma McIntosh. O toliau vienas dumbliukas tumpčikam klausyt
Šiaip kirba idėja paimti šiuolaikinį aparatą ir padaryti viską įskaitant keitiklį. Beje yra dar: sprendimas - imti gerą kasetniką ir prikergti gerą changerį. Pvz Alpine CHA-634 changeryje stovi gana neblogas BB SAK
Bookmarks