Ruosiuos pirkti hertz hs300 uz 170Lt ka galetumet pasakyti apie ta suba kaip jis skamba ir kaip kaina? Ir kaip patikrinti suba jei jis yra ne dezeje?
Ruosiuos pirkti hertz hs300 uz 170Lt ka galetumet pasakyti apie ta suba kaip jis skamba ir kaip kaina? Ir kaip patikrinti suba jei jis yra ne dezeje?
Man tai sitie hertzai visai nieko, viena klausiau patiko, bet ten buvo 25 cm bandpass dezeje.
Patikrint nejunges gali su testeriu, prilietus juo pliusa ir minusa turetu rodyt apie 4 omus, dar pajudink difuzoriu, turetu lengvai vaiksciot ir nesiliest i rite.
cituoju Robertas-G pasakytus zodzius:
Pasakysiu atvirai ir ziauriai - NEDUOK TU DIEVE... jau geriau Ivolga...
p.s. cia mano nuomone. jei manote kitaip-Jūsų reikalas.
ka galima sprest apie suba kurio gamykline varza 4 ohm, o kai dabar pamatavau belike tik 2,2 ohm? Cia kompiuteriniu koloneliu
pataupe vario... isradingi tie kinieciai![]()
Sunku pasakyt, gal biski pasviles. As irgi matavau bazookos suba 4 omu, rode irgi apie 2 omus, tai duodant daugiau garso pradedavo plerptika galima sprest apie suba kurio gamykline varza 4 ohm, o kai dabar pamatavau belikę tik 2,2 ohm? Cia kompiuteriniu Kolonėlių
o jeigu nurodyta 4 omai o rodo 5,5 ar dar daugiau tai kokios priezastys, kas jau jam?
Nesuprantu ką čia pliurpi, prie ko čia kompiuterinės kolonėlės? o dabar jau pasidarė 5.5 omo? Ar čia jau televizoriaus?"blizak" rašė čia:
Kodėl Jūs žmogui neatsakot į klausimą, o grybaujat apie kompiuterio barškučius?
Susinervinau.
siaip galvok ka cituoji... ten as kalbejau apie piscialkas, o ne apie subus... subai visai neblogi, man irgi visai patiko, kaip uz tokia kaina neblogi daiktai... o piscialkos tai tragiskos... slykstus sintetinis pluostas..."blizak" rašė čia:
Dėl tokių klaidingų citatų aš ir negaliu parduoti subo :smt104"Robertas-G" rašė čia:
Sveiki.Galvoju pirkt Hertz HX 300D 2 subus,naujus.Kaina 2*500lt.Ar verta?Gal yra kitu variantu?Auto BMW 5** sedanas. :?
Pasiskaityk:"525i" rašė čia:
http://www.avtozvuk.com/az/Az_0804/h...0-145hertz.htm
Aciu uz nuoroda.Manau,kad nenusivilsiu![]()
Bookmarks