nu jei idetum i dezute speju butu daug geriau! :smt023
Sveiki. Turiu automobilį Alfa Romeo 155. Šiandien į galinę palangę įsimontavau JBL GTO1202D 12" subwoofer'ius. Skambejimas, kaip kibiras. Ar įmanomas toks dalykas, kad per silpnas stiprintuvas. Pas mane 800w max, stiprintuvo firma - lievata. Ar gali neskambėti dėl blogo imontavimo??? Priekyje įmontuoti INFINITY KAPPA 50.5cs. Ar verta komponentus montuoti ir gale? Ir ką galit pasakyt apie JVC AVX 1. Nusipirkau tokį. Ačiū, už atsakymus.
nu jei idetum i dezute speju butu daug geriau! :smt023
Muzika tai garsai ir virpesiai
Nu o gali būti taip, kad per didelė bagazinės talpa??? Juk 2 subai... O dėžės nenoriu nes daug vietos bagažinėj užima... Galvoju, kad turėtų irgi neblogai skambėt. Subai po 300 RMS, o stiprintuvas 800W MAX. Gal čia šuo pakastas??? Kokį patartumėt stiprintuvą dėt ar du atskirus + komponentam? Ką galit pasakyt apie INFINITY?
nu tai sutiltik,jei yra galimybe ir pabandyk pakurti tik viena bosa,bet speju nieko gero ir nebus!
Muzika tai garsai ir virpesiai
o subus pilnai ileidai i bagazine gal kas dar maiso pvz palanges konstrukcija?Arunas link=topic=3539.msg36144#msg36144 date=1142977859 rašė čia:
Sitiem bosam dedeles dezes nereik dek i uzdara deze ,nes fazikineje man nelabai jie grojo o komponentu tikrai nedek i gala nes bus nesamone ir jokios naudos :smt023
Dekui!
Na jei per daug vietos paprasta deže tai gali viska sudestyti taip, kad liktu vietos pagal poreikius.Arunas link=topic=3539.msg36156#msg36156 date=1142980635 rašė čia:
Nemanau, kad tavo pasirinktas variantas i palangė montuot yra teisingas. Manau shis montavimo tipas yra jau moraliskai pasenes ir siom dienom nepriimtinas (cia mano nuomone). juo labiau kiek suprantu tai pas tave checbekas.
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
Pas mane sedanas. Padariau deze prie prie palanges. Visos skyles uzklijuotos, tik nzn ka det i vidu ir kaip. Cia klausimas del paralono? Kurias sienas jis turetu dengti ir kokio storio? Deze medzio drozliu.
Bookmarks