Ats: Šios kategorijos taisyklės (Verta paskaityti prieš talpinant skelbimą)
pasako daug? ka butent?
kad si forumo url surinkau klaviatura,prisijungiau neturedamas cia draugu ir viskas? tau ta ir pasako karma? ar tarkim pazejes i karma jus matote kuris palapine susavim veziojasi(nieko asmenisko,pvz) ir alu vakarais geria, cia caraudio? tos didziosios karmos sukilo tarp max 50 savu zmoniu ratelio,netgi drisciau sakyt 30.
as kaip ir minejau,kas liecia mane-man viskas ok. man netrukdo jokie minusai nes as cia ne karmu musinet prisijungiu. tiesiog uzkliuvo vienas is jusu reikalavimu zinant jog tos karmos situacija tragiska.
pasiulymas:kiekvienas vertinimas su priezastim keliauja pas moderatoriu,o tada pagal jo valia i karma stats. bus aisku kokiam topike ir uz ka...
tarkim pavyzdys atvortke,nepazystu jo asmeniskai,bet susidariau ispudi,kad zmogus turintis savo nuomone,tvirta nuomone,ir ja reiskia nei kiek nededamas i kelnias ir nekreipdamas demesio i jokias karmas, sudrausmina, duoda nuoroda,mokina taisykliu-jis akivaizdi nauda forumui,tik karma byloja ka kita...
ir taip sakoma opinion it's like asshole-everyone has it, bet ne-pasirodo ne kiekvienas nes dauguma cia tampa marionetemis. neduok dieve isivelsiu i diskusija,uzpyks ir numus man karma,ech kaip tas '-' man netiks,gal geriau patylesiu.. ta karma varzo vartotojus-ar jums taip neatrodo?
beje Arunai- pagrysk savo posta'a,nepyk,bet puliuoji. ka ta karma pasako? va ta as ir noriu suzinot. gero garso megeju forume vartotojas turintis neigiama karma yra...? pabaik
o kas liecia mano minusus tai jei netigi trauk visus topikus ir priezastis kur karma buvo numusta ir zesim ar ten lempa ar ne,nes as nematau prasmes,man tie minusais klaviaturos neuzrakina, ir toliau ja spaudau nesukdamas galvos. ateidamas i si foruma paskaiciau taisykles,ju laikausi, vadinasi nesu cia blogis, bet kartais atrodo kad viena diena ant lauzo gyva sudegins :-D
Tai tiek, gero vakaro,kolegos.
Bookmarks