o bandei tuos komponentus paklausyti nuo kito mago? nuo JVC ir be JBL stiprintuvo?
Gal ne ta dali sistemos nori keist? :smt021 :smt018
Sveiki visi, norejau pasiteirauti ekspertu komentaru nuomones renkantis komponentus. Zodziu esamoje situacijoje turiu infinity ref 6500 komponentus, taciau man ju grojimas nelabai patinka, nes auksti labai shaizus, zemas kalantis kaip su plaktuku ir pan. Todel noreciau, kad pateiktumete savo pasiulymus. Suma kuria galeciau skirti naujiems komponentams yra iki 700 lt. Magnetola nuo kurios grotu yra JVC sh-9101, stiprintuvas yra JBL gto 75.4. Muzika klausoma dazniausiai rokas, elektronika. Man reikia svelnaus ausies nerieziancio auksto bei svelnaus zemo.
Dekui is anksto uz visu pasisakymus.
o bandei tuos komponentus paklausyti nuo kito mago? nuo JVC ir be JBL stiprintuvo?
Gal ne ta dali sistemos nori keist? :smt021 :smt018
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
Nu jie daba nuo JVC mago ir groja tik stiprintuvo pakeist ir pasiklausyt tai nelabai turiu galimybes, o šiaip tu galvoji kad jie geri, siaip tai kiek esu girdejas tai visi atsiliepia kad ju aukstadazniai yra shaizus.Mindaugas link=topic=3588.msg36731#msg36731 date=1143590809 rašė čia:
na taip nera jau jie ten svelnus ar super naturalus. Bet ir JVC aukshti nera labai grazus. Tad Sudejusviska kartu ir gauni nekoki rezultata. Be to infiniti filtrai yra tikrai nieko verti. tad gali pabandyti pradet nuo ju. gal ka nors ispausi. Nebent turi daug$ ir gali sau leisti kaitaliot garsiakalbius kol surasi tikkamus prie savo sistemos.
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
Nėra ten taip blogai kaip tu pasakoji, midbosas kala dėl to kad su turiu bėda, o pisčialkos turi tokia savybę, kad labai negroja aukštai, o seip tai normalios.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Tai suprantu kad del turio midbasai negrazhiai groja, bet tai man idomu ar tinkamas duru paruoshias pagerintu ssituacija, kad tikrai ausis ta jaustu, ash turiu omenyje bitumo ir gumos paklijavimas i duru vidu.muzotonas link=topic=3588.msg36817#msg36817 date=1143700293 rašė čia:
O taip pat gal galetum parekomenduot kokius kitus komponentus kurie atitiktu mano reikalavimus ir tuo labiau midbasas galetu dirbti dideliame turyje. Achiu labai.
Padarius durys butu geriau, o i dideli turi, kad gerai dirbtu midbasai tai dabar taip net nepasakysiu.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
didelis turis tai turima galvoje dedant i duris duru visa ertme?muzotonas link=topic=3588.msg36917#msg36917 date=1143784225 rašė čia:
Aiku, o koks dar galetu buti paprastas sprendimas norint tinkamai paruoshti duris, kad midbasas grazhiau zhemus atkurtu atmetant visokiu podiumu daryma ir panashei.muzotonas link=topic=3588.msg36917#msg36917 date=1143784225 rašė čia:
isidet s90* :supz: ir tada gali nieko nedaryt, norint kazkokio rezultato reik ir paluset ar placiau pinigine atvert ,neatsirasnda niekas is niekur* :!:
Muzika tai garsai ir virpesiai
A suprantu kad reikia, bet nenoriu gadint savo masinos originaliu dureliu apmusimu.ivas link=topic=3588.msg36985#msg36985 date=1143950374 rašė čia:
tai nusipirk shrote dar viena komplekta apmushimu kai pardavinesi uzdesiGoodas link=topic=3588.msg37001#msg37001 date=1143977872 rašė čia:
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Bookmarks