Aktyvus turi savo stiprala.arnyza link=topic=3593.msg36788#msg36788 date=1143667881 rašė čia:
sveiki muzikos myletojai :smt020 gal kas man gali padet......em matot esu zalias :smt100 nieko cia nesuprantu.....senais gerais laikais buvo imi deze....idedi garsiakalbi......ir groja :-D o dabar atsirado visokie fazikai....portai ir panasiai :smt017 gal kas gali man paaiskint ka visa tai reiskia :smt100 visai jau cia nesigaudau :dauzau: .........
o kuo skirias aktyvus ir pasyvus subas?ops:
Aktyvus turi savo stiprala.arnyza link=topic=3593.msg36788#msg36788 date=1143667881 rašė čia:
aktyvus subas viduj turi stiprintuva ir is jo iseina minimum 2 stori laidai, remote laidas ir linijiniai.
pasyvus - paprasciausias garsiakalbis dezej, kai iseina 2 laidai, tada reikia isorinio stipralo..
dekui :smt020 kas man dar gali pasakyt kas yra fazikas?ops:
matei kada prie koloneles ar subo garsiakalbio tokia "skyle", pro kuria pucia ora kai groja? tai ir bus portas, fazikas, fazes apgreziklis, alsuoklis ar pan. pavadinimo, bet tos pacios paskirties daiktas..
aj sita tai zinau :supz: kai prie kompo sedziu jis man pastoviai i kojas pucia :smt021 as jauciu tuoj cia visiem nusibosiu....bet dar paklausiu....
kas yra fazoinventorius :smt017
O kas yra portas? O![]()
portas, fazikas, fazoinventorius, vamzdis ir dar gal vadinamas tai yra tas pats.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
portas skirtas apgrezti faze.. kad visa tai suprast, reikia gilintis i fizika ir akustinius reiskinius dezej.. :-)
dekui vyrai :smt023 db jau biski aiskiau :supz:
Bookmarks