Padarytum. Nesuplyšę originalai geriau nei šie Hertz.
Ar nepadaryciau klaida idejes i BMW7,93m visus 4 koksalus Hertz DCX 130(13cm) ir i prieki ir i gala vietoj originalu?O vietoj piscialku prieki Hertz DT16? Be abejo planuoju i gala bosa, bet gaila palange pjauti?gal kas ka pasiulytu a? :smt020
Dekuju is anksto :smt023
Padarytum. Nesuplyšę originalai geriau nei šie Hertz.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Tai kokius tada patartumete?
yra daug neblogu 13cm garsiakalbiu. Garsiakalbiai labiausiai itakoja garso atkurima, todel turint tokia masina patarciau negailet pinigu akustikai, bent priekinei..
Tai prasau pasakykyte tikslius modelius, nes as mazokai nusimanau apie tai.Noreciau apsistuoti ant nebrangiu pvz Herts firmos.
Planuoju tada i prieki deti Hertz DSK 130 2ju juostu komp.sistema 130mm, 60w(RMS),4 om,60hz-21khz,jautrumas 91db,ka manot?
ziauriai suvarei situos hercus, as manau ta paty tik nesu toks drasus :smt035 :smt035 :smt035 man patinka sitas paveiksliukas tik nemoku prie logo prisideti gal Arturai padesiteArtūras-M link=topic=3615.msg37018#msg37018 date=1144019301 rašė čia:
Šitie iš labai didelio vargo. Džiaugsmo su jais neturėsi. Ir kas jums galvas suka su tuo šlamštu. Herz galima žiūrėti tik Mille seriją ir gal 2-3 atskiras pozicijas. Visa kita marketingo išpūstas burbulas.....partyzan link=topic=3615.msg37032#msg37032 date=1144045953 rašė čia:
aciu Arturai uz balalaika man ji pralinksmina
As dar karta kartoju as nesu profas as tik miegejas ir nesiruosiu ant komponentu padeti 500-800 simtus.man nereikia to jusu stebuklingo garso.Nu nejaugi niekas draugiskai nepatars kokius galeciau isideti iki 300Lt :smt022
Tau patarti sunku, nes visų pirma neinformuoji nei apie grotuvą, nei apie tai ar bus naudojamas papildomas stiprintuvas, nei ko tikiesi iš sistemos. Galiu tik iš karto pasakyti, kad jeigu sukant garso rankenėlę iki galo au trūksta triukšmo su originaliais garsiakalbiais, tai su daugumoj atvejų dar labiau truks pakeitus garsiakalbius. Visi 91dB ir daugiau norodomi jautrumai yra melas. Originalūs BMW turi ~88-90 dB jautrumą, 90% ne originalūs turi ne daugiau kaip 84-86 dB.
i 7-ta labai nesunkiai ir 16 cm. gali sumontuoti. KAm tau 13. Gali to pacio Hert 16 komponentus susimontuot.
Kiek pamenu kaina sukasi ten apie 300lt.
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
Magnetola Blaupunkt kazkoks 70 platus snukis melynai sviecia atsivercia bet nenusiima.Ka manote apie Alpina SXS1757 (16mm) ar geriau uz Hertz DSK130?Ar galima i prieki imontuoti BMW7 16mm? Ir ar pajusciau skirtuma tarp 13 ir 16.Komponentai bus leidziami per magnetola, o gale suba kokinors statysiu per stiprintuva aisq O![]()
taigi yra ir Alpine SXS 13cm. kodel butent hertz nori? kazkas "parekomendavo"?![]()
Kokie komentarai tada apie Alpina SXS?
Ar dar kokiu gal kas pasiulymu turite?
nuo Hertzu mane jau atkalbejo O
O kaip JBL GTO 506ce?
Esu dėjęs SPX tryliktukus .Gavosi gerai.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Nu i SPX neikabinu niekaip O
o ka manai Arturai-S apie SXS 13-tukus? Ar labai jau prastai groja?
Akustika yra vienas iš svarbiausių sistemos dalių.Kuo pigesnė serija ,tuo daugiau trūkumų bus skambėjime.SXS irgi gros."Zapas " irgi važiuoja. O![]()
Bet kokie jus cia visi stebuklingi juk nekiekvienam pajiegu nusipirkti tuos jusu kosminius uz kokius 1500Lt uz komponentus.Kam man to reikia?as gi sakau neturiu tokiu lesu jusu EXTRA garsams! :dauzau:
Noriu kad norm grotu svaru,aisku o negirdeti ten kazkokiu super super!
Nu vat ka jus rinktumetes (tada jau taip paklausiu) jei turetunete 300Lt skirti priekiniam komponentam?a? :arrow:
Nueičiau su draugais alaus įkalt. Arba žmonai kremo kokio nupirkt Opartyzan link=topic=3615.msg37118#msg37118 date=1144096116 rašė čia:
Kalba visišku rimtumu. Už 300 lietuviškų pinigų nėra nieko, kas tikrai būtų verta jų. Aš atsisakyčiau galinių garsiakalbių o sutaupytus pinigus pridėčiau prie priekio jeigu tikrai ieškai „švaraus garso“.
Realiai garsiakalbiai sugebantys užtikrinti kokybišką garsą prasideda nuo 450 LT. Plius yra vienas mažas niuansiukas: jie visi pageidauja papildomo stiprintuvo. Labai dažnai gaunasi taip, kad BMW automobiliuose pakeitus gamyklinius garsiakalbius švaraus garso kiekis tik sumažėja.
Iš tikrųjų patarti yra labai sunku, kol neaišku ką pačiam reiškia švarus garsas ir kokio tikimasi garso kiekio. Norint tik parduoti, paprasčiausia pasakyti: taip - pirk SXS ir nesuk galvos, bus :supz:
Čia ,pagrinde susirinkę instaleriai ,o ne pardavėjai.Tokiais klausimais kalba su pardavėjais būna labai trumpaerki arba ne.Mes giliau knisam.
PS partyzan, tu to nesuprasdamas pats sau prieštarauji O."Noriu kad norm grotu svaru,aišku o negirdėti ten kazkokiu super super!"
Jei tu nekurčias tai palyginimo būdu labai greitai atskirsi kur gerai groja , o kur nelabai.Todėl tau kaip ir kėkvienam reikia geresnių garsiukų ,nebent ruošiesi tik žinias per radiją klausyti.
Gera akustika ta kuri sugeba kuo natūraliau atkurti garsą.Stiprintuvo atkuriamą diapozoną galima pagaminti ir nuo 5Hz iki 60000Hz bet garsiakalbiam tai neįveikiama.Tokia fizika.Žinoma ne vien diapozonas viską lemia.Žodžiu geri garsiakalbiai kainuoja brangiau.
Bookmarks