noriu dar viena klausima uzduot Ojei tarkim dar y galines dureles sudet komponentus?? koks rezultatas gautusi? :smt017
noriu dar viena klausima uzduot Ojei tarkim dar y galines dureles sudet komponentus?? koks rezultatas gautusi? :smt017
turbut koks pat kaip i palange.jei yra orginalios palik nuo mago ir viskas!
Muzika tai garsai ir virpesiai
Jei tu del saves juos i galines duris nori kisti tai tikrai nieko gero. geriau ir efektyviau galine palange. Bet jei rupiniesi vaziuojanciais ant galines sedyne, ar ir pats ten daznai buniartyman: tada ok! O
![]()
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
Jei gera sistema tai užtenka to kas yra priekyje.Prišaudžius visur garsiakalbių gaunasi dar didesnis bardakas nes iš visų vietų skirtingai garsas psiekia klausytojo ausis.galinėje palangėje galima naudoti garsiukus kaip "efektinius" paleidud juos su susiaurinta diapozono juosta.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
na pas mane dabar gale clorion elipses.... pardaviau as visokius subus ir stiprekus nes jau atsibodo dungsejimas :lol: dabar noriu tiesiog kad svariai graziai grotu Otam daug pinigu neturiu bet nesu melomanas tai man tiks ir paprastesne sistema... nusipirkau vakar hertz ev165 priesbosius aukstadaznius ir filtrus turiu tai va galvojau ka y gala, ar uzteks ir elipsiu :smt017
Nežinau ar verta dėti, nes kartais net pablogina skambėjimą gale esantis garsiakalbiai. Bet jei gale vežioji tada gali pabandyti.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
as del tu galiniu koloneliu ,nezinau kaip ten man buvo pavyke , bet priekyje buvo komponentai o gale palangeje elipses ir skambejo mano nuomone netgi pilnavertiskiau negu isemus elipses, nezinau gal man tik taip atrode,muzotonas link=topic=3634.msg37297#msg37297 date=1144301406 rašė čia:
tada dar vienas kvailas klausimasjei prieki sudet tarkim kelis priesbosius y podiuma gautusi geras razultatas? :smt100 ar geriau tada uz ta kaina imti vienus bet brangius?
Ziurint ko tu sieki. Ar garso daug ar kokybes. Jei kasdieniniam naudojimui ir savo malonumui as rinkciausi Dvigubus midbasus, jei ruosciausi i varzybas ir siekciau garso idealo, tai tikriausiai vienus ir brangius. Nors ne visada brangus daiktas yra geras :smt018
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
Tai cia yra klausiama apie galines duri o ne galine palange. Manau nepajusi jokios skirtumo jei is galiniu duru isimsi garsiakalbius ar juos ten idesi. I galines duris netgi subus kokius 16 nelabai yra prasmes deti. viskas visvien kashkur dingsta. realios naudos sulyginus su investuojama suma tikrai nera.2SB554 link=topic=3634.msg37304#msg37304 date=1144310383 rašė čia:
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
teko klausyti passate 90metu galinesi duryse buvo elipses idetos magas buvo BP Kiel atrodo tai skambejo labai prastai nes 1)barskejo duru apmusimaiDzindzan link=topic=3634.msg37197#msg37197 date=1144184091 rašė čia:
2) skambesio nebuvo visai
as irgi galvoju kad sss bus jei y galines duris det nes tikra barsket galinorejau tik suzinot kitu nuomone nes gal kas dejo ir kaip tik gerI GAVOS
na tai kolkas pavazinesiu su hertz o jei bus mazai tada vasara bandysiu daryt podiuma kelies priesbosiams :twisted: beja pas mane dbr podiumai padaryti nedideli ir ten litrazas tikrai nera didelis tai gal man tiesiog prikisti sintepono? tada turetu nebaubt ir gautis minkstas garsas? :smt017
isidejau i galines dureles kazkokius 16 bose subus nes avantas bagazines gaila nes bulves ish kaimo vezioju, prie priekines 13 akustikos visai nieko bosas gavos ant protingo garso dirba viskas nuo stiprintuvo galas paleistas iki 80 hz..............
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
na va as susidejau hertz y prieki o gale nejudinau palikau elipses palangeje tai man patiko garsastik vat reikia podiumus perdaryt nes mazas turis ir nera prieki tokio boso... tai reikes vasara galvoti kanors :smt017 o seip jei as padaryciau tok podiuma su keliais priesbosiais tai tada nuo stipro negalingo geriau leist juos? nes kaip man isaiskino tai tie hertz ev 165 skirti grynai nuo mago kitaip gali sudegt
![]()
Kas tau cia toks durnas aiskino kad hertz ev165 nuo stipro sudegs, aisq jei maga leisi dugnai kokia valanda tai zinoma kad jie sudeges del sinuso. o siaip tai magas su savo 16 rms abejoju ar gali suplesyti 70 rms :smt018
man rodos dieci serija skirta nuo mago grot, o ne energy.
na man audioprojektuose saketen buvau nulekes paklausinet kas geriau ir kaip ka.. tai sake kad nuo stipro gali sudegt na aisq gal jie galvojo kad nuo galingo labai jungsiu
o kaip tada geriau nuosekliai jungti?? ar nuo atskiru filtru? :smt017
jei protingai klausysi, tikrai nesudegs. juolab, kad akustika dega dazniausiai ne del per daug watu, bet del dideliu iskraipymu. nuo stiprintuvo, normaliai sureguliavus, sitiem garsiakalbiam bus tik geriau.
Šioje vietoje, Audioprojektai kalba protingiau.....
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
kurioje vietoje butent? del stiprintuvo jungimo?
sutinku, kad sitie garsiakalbiai salyginai jautrus ir gali grot nuo mago, bet kad normaliai klausant
stiprintuvas sudegins tai netikiu..
na as ne is tu kurie uzsuka dugna kad net zviegia kolonkesman patinka kai graziai groja
tai galvojau nuo kokio negalingo stiprintuvelio paleidus gal ir geriau butu :smt023 o tai kaip su keliai priesbosiais? nuosekliai jungt ar nuo atskiru atskiru filtru? kaip geriau? :smt100
jei 2 priesbosiai, tada lygiagreciai. daugiau abejoju ar kistum..![]()
Apsidraudžia....Tesla link=topic=3634.msg37586#msg37586 date=1144694502 rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
na daugiau tai aisq neTesla link=topic=3634.msg37592#msg37592 date=1144700684 rašė čia:
na dabar jau aiskiau darosi... :smt023
Bookmarks