Sveikas dzidzilin jeigu nori, kad tik nebarsketu susisukinek tvirciau dureliu konstrukcijas ir paneles ,o manau pagrindinis garso izolecijos tikslas yra isorinio triuksmo sumazinimas i salona ir muzikos neisleidimas i lauka :smt023
naudojausi paieska ir suzinojau kiek mazduag reiks iskloti priekines dureles Oas nelabai suprantu apie ta garso izoliacija tai gal galit kas pasakyt kur galima nebrangiai jos nusipirkti?? issiklociau pats bet vat kokia ten gera? ten kaian greiciausiai nuop storiu priklauso?
man super nereik tiesiog kad nebarsketu man viskas
![]()
Sveikas dzidzilin jeigu nori, kad tik nebarsketu susisukinek tvirciau dureliu konstrukcijas ir paneles ,o manau pagrindinis garso izolecijos tikslas yra isorinio triuksmo sumazinimas i salona ir muzikos neisleidimas i lauka :smt023
as turejau omeni kai paleisiu garsiau kad man dureles nebarsketu![]()
yra bitumas, yra minkstos medziagos. dazniausiai viena puse buna lipni. imi ir klijuoji..
tingiu dabar rasyt, nes paieskojes gali rast temu kur apie tai sneketa..
apie tai radau kaip viska daryttik vat kur nusipirkt nzn kad labai jau brangiai nebutu
![]()
buvo parasyta ir apie tai kur ir kokios kainos ir kokia gera tik paieskok turetu butiDzindzan link=topic=3672.msg37610#msg37610 date=1144745684 rašė čia:
yra pirkt kur uzsiima auto instaliacija organizacijos,senukuose,turgui ! turbut turgui pigiausiai lapas 1*0.5m lyg 20lt
Muzika tai garsai ir virpesiai
kapeikos uz 20lt kuriam turgui nes man paciam dar reikes]
nu aleksoto lyg Onuo statoilo iejimas tai po desine kioske kur prekiauja dazais,skurkem ir t.t. :smt023
Gal zinot kaip angliskai vadinasi garso izoliacines medziagos?
ivas link=topic=3672.msg37668#msg37668 date=1144859200 rašė čia:
cia vilniuje? kur tas aleksoto turgus randasi? :smt017![]()
Kaune i Garliava vaziuojant:d
va buvau siandie ir paskutinius 5 lapus nunesiau Opo 20lt 1*0.5m kitam kioske buvo,bet te 05*05m ir kaip guma l lankstus ir saltas bet jau kaina po 15 ar 17lt sake buco ir bitumo ,bet ir 0.5*0.5m po 12lt.
bet va prisiskaiciau kad l daug iseina durim,o as tik 2 lapus sunaudojau,nu dar 3ce rasiu kur ikist,kitus 2 reiks kam padovanot ar parduot O![]()
taip ten turi jei spalva nepasikeite toks pilkas kioskas aikstelejeivas link=topic=3672.msg37668#msg37668 date=1144859200 rašė čia:
Bookmarks