laba vakara melieji zmones,
i masinyte aparatura jau sudejau,tai sugalvojau baliukam nebrangu audiokomplekta pasigaminti,kalba ejna apie ~50kv metru patalpas,demesio max skiriama galingumui ir min. kokybei....kadangi turiu garazeli ir siokiu tokiu irankiu,tai dezutes kolonelem ir visokias kitas nesamones galeciau gaminti pats,pigiau gautusi o ir laika maloniai praleisciau O,kalba ejna apie pora daugiajuosciu garsiakalbiu (sakykim 2x150w rms),ir zemadazni (~200w rms),o taip pogi stiprintuva siam komplektui,o gal net ir neviena...nzn ar bujtiniai stiprintuvai jungiasi tiltu,gal tada uztektu vieno..? manyciau stiprintuvu apsiibociau devetu,o vat garsiakalbiu noreciau nauju...tik va pastebejau kad buitiniai...kokios beje galios stiprintuvo rejktu siem garsiakalbiam? kaina neapibrezta,bet kuo pigiau tuo geriau man,nes nei as nei mano draugai nera labai kokybes islepinti klausytojai (netajp man prastai ir s90 groja,tik galios truksta) :smt021 ...tai pradekime diskusija,kitas aplinkybes issiaiskinsim veliau...klausoma muzika-progresivas (atbukusiu jaunuoliu muzika)
artyman:
Bookmarks